lauantai 20. huhtikuuta 2013

Buzzador: Muksu Marjakiisselit

Kirjoitin taannoin päässeeni mukaan Nutricia Muksu -marjakiisselikampanjaan, mutta enpä ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitä lapset tuotteesta pitivät.

Tällainen paketti tuli siis postissa kotiin:Kiisseleitä tuli omien lasten maisteltavaksi pari kumpaakin makua, sekä vadelmaa että mustikkaa. Lisäksi sain kiisseleitä kavereiden lapsille jaettavaksi. Omat lapseni innostuivat kiisseleistä täysin, tetrallinen kiisseliä loppui hetkessä.
Itsekin olin Muksu Marjakiisseleistä positiivisesti yllättynyt. Kiisseleissä maistuu oikeasti mustikka ja vadelma, eikä kummassakaan ole lisättyä sokeria eikä makeutusainetta. Ihmettelenkin, että miksi tällaisia kiisseleitä ei ole tehty aikuisiakin varten, tai edes vähän isommassa kuin kahden desilitran tetrassa joka tietysti maksaa jonkin verran... Kaikissa isoissa kiisselitölkeissä on aina joko lisättyä sokeria tai makeutusaineita joita syön kyllä paljonkin itse, mutta joita en halua antaa lapsilleni.

Tyytyväisyydestäni Muksu marjakiisseleihin kertoo sekin, että sen jälkeen kun lapset olivat syöneet Buzzadorilta tulleet näytteet, olen jo ostanut niitä lisääkin. Ja tulen varmasti ostamaan jatkossakin, ainakin kunnes samanlaisia kiisseleitä tulee tarjolle isommassa pakkauksessa...

Jos muuten haluat itsekin testaamaan maksutta erilaisia tuotteita, jakamaan niistä näytteitä ystävillesi, bloggaamaan kampanjoista ja raportoimaan tuloksista Buzzadorille, käypä rekisteröimässä itsesi mukaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti