lauantai 4. toukokuuta 2013

Viime päivinä

Ajatus oli hyvä mutta toteutus ontui. Minulla oli siis tarkoitus tehdä vappupäivästä päivä kuvina -postaus, mutta enpä sitten muistanut ottaa kuvia kuin kahdelta aterialta.

Keskiviikkona eli siis vapunpäivänä tuli (taas) herkuteltua. Aamupala oli normaali, eli puuroa, raejuustoa ja ruisleipää. Lounaalla söin kinkkukiusausta kasvisten ja raejuuston kera. Välipalaksi söin ensin Mannisen proteiinivanukasta, ja lasten välipala-aikaan söimme koko perhe munkkeja ja sipsejä. Pitihän se perunalastupussi sitten syödä tyhjäksi tyttöjen mentyä nukkumaan, samoin vielä yhdet munkit miehen kanssa.

Lounaaksi kinkkukiusausta, vihannessekoitusta, raejuustoa ja kurkkua
Välipalaa eli Mannisen proteiinivanukasta
Vapunpäivänä tuli kyllä ulkoiltuakin, eli aamupäivällä haravoin tunnin verran pihaa ja iltapäivällä kävin lasten kanssa leikkipuistossa.

Leikkipuistossa oli ihana huomata, että mahdun oikeasti hyvin keinumaan itsekin. Viime vuonna ei meinannut oikein onnistua...

Torstaina oli tarkoitus palata ruotuun, mutta tultuani lasten kanssa iltapäivällä kotiin, sorruin päivällisen jälkeen syömään pakastamaani synttärikakkuani, johon olin muuten sortunut jo muutamana päivänä aiemminkin... Torstaina se kakku kuitenkin loppui, eikä kotona onneksi ole enää avattuja herkkupaketteja.

Eilen kävin aamulla kävelylenkillä ennen töihin lähtöä, ja totesin että jalkani kestää kyllä kävelyn mutta sen verran jalkapöydässä tuntui kipua että juosta en uskalla.

Maisemia lenkin varrelta aamulla kello kuusi

 Työpäivä meni mukavasti ja töiden jälkeen kävin salilla ennen kuin hain lapset hoidosta.

Tästä se haba kasvaa...

Ei paha vaikka itse sanonkin ;)

Kotona tuttu hiilarinhimo alkoi taas vaivaamaan, mutta sain onneksi hillittyä itseni. Pääasiassa vain siksi kun lapset pyörivät koko ajan jaloissa, mutta toisaalta oli ihana leikkiä heidän kanssaan teekutsuja ja muuta kivaa sekä ihastella sitä kuinka tytöt osaavat nykyään puuhata keskenään jo vaikka mitä.

Eilinen päivällinen, eli riisiä ja Uncle Ben's kastiketta broilerisuikaleilla ja kesäkurpitsalla höystettynä sekä tuorekurkkua

Tänäänkin oli tosi mukava päivä. Aamupäivällä kävin asioilla eli kirppiksellä ja ruokakaupassa aivan yksin miehen ollessa lasten kanssa kotona. Lounaaksi söin samaa kastiketta kuin eilen, mutta makaronin kera:


Iltapäivän vietimme ulkona pihatöissä. Mies korjasi terassia ja minä haravoin pihaa sekä katkoin pois ylimääräisiä puskia pihastamme sekä leikkasin maan tasalle myös pari vanhaa ja huonokuntoista viinimarjapensasta. Lapset leikkivät keskenään hiekkalaatikolla ja pihamaalla. Sitten grillattiin, ja syötiin grilliruoat terassilla. Ruokana oli grillimakkaraa, Hälsans kök -kasvispihvejä (niistä oma kirjoituksensa myöhemmin), kesäkurpitsaa ja paprikaa sekä tsatsiki-kastiketta. Perunat jätin tällä kertaa väliin, vaikka Bodycampin ohjeissa niitä onkin. Eiköhän siitä grillimakkarasta kuitenkin tullut sen verran kaloreita, että perunat kannatti jättää syömättä...

Grillailujen jälkeen saunoimme, ja sallinpa itselleni yhden tällaisenkin:





Viime aikoina syömiset eivät ole menneet yhtenäkään päivänä täysin BodyCampin ohjeiden mukaan. Olenkin tehnyt sen päätöksen, että haluan pääasiassa opetella syömään edes jossain määrin samaa ruokaa muun perheen kanssa ilman, että sorrun napostelemaan ylimääräistä ja herkuttelemaan niin, että lihon. Liikuntaa yritän harrastaa parhaani mukaan, tällä viikolla heräsin jopa kolmena aamuna reilusti ennen kuutta jotta ehdin käydä salilla (kahtena aamuna) tai lenkillä (kerran) ennen kun työt alkoivat kello 8. Kumma juttu muuten, että noina aamuina ei väsyttänyt yhtään ja herääminen oli todella helppoa, mutta sitten kun lapsi herättää vaikka vaille seitsemän niin silmiä ei meinaa saada auki millään... Onneksi mies on ollut niin ihana, että antoi sekä vapunpäivänä että tänään minun nukkua kauemmin ja nousi itse lasten kanssa.

En siis tiedä, kuinka paljon tulen jatkossakaan Bodycampin ruokavaliota noudattamaan. Aion kyllä pitää rungon ohjeen mukaisena, mutta sallin itselleni myös pieniä poikkeuksia. Näin etenen, ellei sitten BC:n puolelta tule sellaisia muutoksia ohjelmaani jotka palauttaisivat taas motivaation pilkuntarkkaan ohjeiden noudattamiseen... Huomisiltana pääsen muuten pitkästä aikaa ravintolaan ihanien ystävien kanssa, tyttöjen iltaa odotellessa!

5 kommenttia:

  1. Olet saattanut tuosta aiemminkin kirjoitella, mut jos olet niin mulla on mennyt iiiihan ohi, eli miltä toi proteiinivanukas maistuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se on tosi hyvää. Tuo Mannisen pudding on maku mansikka-valkosuklaa, ja maistuu mielestäni ihan mansikkajäätelöltä :)
      Aiemmin mulla on ollut Fastin vanukkaista Caramel ja Double Chocolade. Tuo Caramel oli jopa mun makuun liian imelää, ja sekoitinkin sitä ja suklaan makua keskenään. Mieli tekisi maistaa myös fastin minttusuklaata, mutta pitänee varmaan syödä ensin tuo mannisen vanukas pois...

      Poista
  2. Hei! Onnittelut mahtavasta saavutuksesta, olen ensimmäistä kertaa eksynyt blogiisi ja siis WAU nostan hattua sinulle! :). Täällä pyörähtäisi yhdellä mammalla maanantaina superdieetti käyntiin kun omat keinot ovat tulleet tiensä päähän.... Minulla olisi myös kysymys sinulle "nahkojen" kiinteytymisestä noin mahtavan laihduttamisen jälkeen, esim. käsien allien ja mahan nahkat, ovatko "kutistuneet" sisällön mukana? :)

    -Kiitos,
    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen sinänsä onnellisessa asemassa, että esim. käsiin ei ole koskaan muodostunut mitään hurjia roikkuvia alleja. Olihan kädet tietysti ylipainoisena paksummat kuin nykyisin, mutta ne kapenivat koko ajan laihtumisen myötä ja iho vetäytyi hyvin.
      Vatsa sen sijaan on ihan kamalan roikkuva, yritän rasvata ja kuivaharjata sitä vetäytymistä tehostaakseni, mutta eipä se vaatteet päällä todellakaan ole kaunis näky...

      Poista
  3. Onnea! Näytät tosi hyvältä! Mikä itsekuri - nostan hattua ja samalla päätän yrittää itsekin.

    VastaaPoista