perjantai 8. heinäkuuta 2016

Ekat isot houkutukset

Tänään oli vastassa superdieetin isoimmat houkutukset tähän saakka. Lapsille tuli nimittäin kavereita kylään, ja tarjosin heille pikku-a:n synttäreiltä yli jääneitä herkkuja (kumpikaan vieraista ei ollut viime lauantain kaverisynttäreillä). Viime viikonloppuna maistelin surutta kaikkia tarjoiluita itsekin, ja söin varmaan puoli litraa jäätelöä mikä ei muille kelvannut, mutta tänään pysyin ruodussa! Teki kyllä tiukkaa, kuola valui suusta ja oli enemmän kuin lähellä etten maistellut yhtä jos toistakin sorttia. Onneksi lapset sentään söivät kaiken jäätelön! Olisin kyllä taatusti laskenut kuumaa vettä päälle ja viemäristä alas kun ei muitakaan aikuisia ollut paikalla, mutta onneksi ei tarvinnut...

Lasten tämänpäiväiset herkut

Toinen houkutus on tiedossa heti huomenna niinkuin jo kerroin edellisessä postauksessa. Lapset menevät appivanhempieni luo yökylään, ja meillä on miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa. Leffaan ajattelin ottaa evääksi välipalani eli protskupatukan, marjoja ja cashew-pähkinöitä. Päivälliselläkin aion pysyä ruodussa, tein kuitenkin herkkua eli kebabia tänään itse. 

Huominen päivällinen

Tuosta saan helposti oman annokseni, ja mies omansa. Lisäksi sitten uunissa lohkoperunoita ja kasviksia niin dieetin mukainen päivällinen on valmis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti