sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Superdieetin 2. viikko onnellisesti takana

Viime viikolla en ehtinyt kirjoittamaan yhtenäkään päivänä, sillä työpäivän jälkeen ei tullut käynnistettyä tietokonetta enkä jaksanut alkaa kirjoittamaan kännykälläkään. Viikko meni hyvin, pysyin ruokavaliossa ilman lipsumista ja treenitkin sain tehtyä ohjelman mukaisesti. 

Keskiviikkona kävin lasten kanssa metsässä poimimassa mustikoita enkä tajunnut laittaa hyönteismyrkkyä. Oltiin metsässä reilu puoli tuntia ja sain poimittua ehkä litran verran mustikoita. Ei ollut kyllä sen arvoista, ottaen huomioon että mun jalat näytti seuraavana päivänä tältä:


Onneksi lapset eivät joutuneet noin kovan hyökkäyksen kohteeksi, eikä minullakaan ollut pistoja muualla kovinkaan paljoa, mutta jaloissa oli itikoiden jäljiltä aika tuskainen kutina monta päivää... Loput mustikat hain pakastimeen torilta!

Osittain noista itikanpistoista, osittain eräästä työjutusta johtuen en meinannut saada millään nukuttua keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Olin kuitenkin päättänyt herätä torstai-aamuna lenkille ennen aamuvuoroa, ja nousin klo 5.35 vaikka olisi nukuttanut ihan älyttömästi siinä vaiheessa. Lenkki meni hyvin, mutta koko päivän väsytti tosi paljon ja välillä ihan tärisytti ja oli huono olo. Töiden jälkeen kävin kuitenkin vielä salilla, mikä helpotti oloa. Onneksi seuraavana yönä sain nukuttua kunnolla ja väsymys helpotti. 

Eilen sunnuntaina tuli taas kiusaus dieetissä, kun vein lapset leffaan katsomaan uusinta Ice Agea. Tehtiin lapsille popcornit jo kotona leffaevääksi, ja vaikka tuoksu oli melko huumaava niin en edes maistanut. Päivä lähti itse asiassa käyntiin aika haastavasti. Iso-A alkoi valitella vatsakipua, makasi vaan sängyssä ja itki kun kuulemma teki niin kipeää. Lähdin sitten käymään hänen kanssaan lääkärissä jos vaikka olisikin jotain vakavaa. Onneksi ei ollut, vaan ilmeisesti vain paha ummetus joka aiheutti vatsakipua. Päivystyksessä vierähti kuitenkin lähes kaksi tuntia, ja kun ehdittiin takaisin kotiin niin oli ruhtinaalliset kymmenen minuuttia aikaa syödä lounas ennen kuin piti lähteä sinne elokuviin. En siis ehtinyt alkaa tekemään salaattia, vaan hotkin äkkiä oikean grammamäärän polar5:sta (joka sopii ruokavalioon lihan ja kalan tilalle), tomaatin, kurkkua ja ruokalusikallisen rypsiöljyä. Vaikka sinänsä söin ihan oikean määrän lounasta niin tuntui kuin en olisi syönyt mitään! Onneksi laukussa oli proteiinipatukka, jonka sain syötyä leffassa välipalaksi. 

Paino oli tänään eli superdieetin kolmannen viikon alussa 86kg. Paino tippui siis viikossa 1,4kg. En odottanut ihan noin isoa pudotusta, mutta pitänee olla tyytyväinen, ehtii se tahti vielä hidastuakin... Mittoja otin pikaisesti koska oli aikainen aamuvuoro, sielläkin oli miinusta monessa kohdassa. Laitan ne jossain välissä tuonne seurantaan, ovat tällä hetkellä kirjattuna vihkoon eivätkä ole just nyt hollilla. 

2 kommenttia:

  1. Auh, että tekeekin kipeää pelkästään noiden pistokohtien katsominen!! Tänä kesänä on kyllä ollut tosi ärhäköitä hyttysiä...

    VastaaPoista
  2. Luepa tämä Helsingin Sanomien juttu painonhallinnasta, tässä on paljon sellaista mitä itsekin olen ajatellut kirjoittaa sinulle! :)

    http://www.hs.fi/elama/a1468986162493

    "Paino-ongelmien ratkaisua ei pidä aloittaa lautaselta vaan ihmisen mielestä, sanoo psykologi Susanna Anglé."

    VastaaPoista