keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kolmas päivä superdieettiä

Tänään oli eka lepopäivä, ja kalorimäärä huomattavasti pienempi kuin treenipäivinä, jolloin kaloreita on tullut noin parituhatta. Tänään kalorimäärä jäi noin 1400:aan, ja nälkä on ollut sen mukainen. Aamupalaksi söin mansikkarahkasmoothien, lounaaksi salaattia, välipalaksi mansikkarahkaa (lasten kanssa piknikillä), päivällisellä grillattiin, ja iltapalaksi söin rahkaa ja mehukeittoa.


Nyt kun luettelin nuo syömiset niin tajusin että mähän söin rahkaa kolmella aterialla, mikä on omaan makuuni melko paljon. Onneksi saan huomenna taas puuroa aamiaiseksi, koska teen taas kotitreenin. 

Anoppi soitti muuten tänään miehelle ja pyysi lapset yökylään viikonloppuna. Pääsemme siis miehen kanssa yhdessä elokuviin. Normaalisti tiedossa olisi leffapopcornit ja muutakin herkuttelua, mutta nyt aion pysyä dieetissä jotta saisin oikeasti tätä painoa pudotettua!

Huomenna saatte muuten nähtäväksenne jotain kamalaa, nimittäin SD:n aloituskuvat...

4 kommenttia:

 1. Silloin kun mulla oli vielä puuro niin mä söin proteiinin lähteenä heraa ja marjat puuron kanssa. Näin vältyin siltä, että rahkaa ei tarvinnut syödä purkkitolkulla päivittäin :) Välipalaksi käy myös proteiinipatukoita, joita mieluiten raahasin töihin ennemmin kuin rahkaa, joten silläkin sai vähennettyä tai edes välillä syötyä jotain muuta. Olen myös löytänyt Prismasta, S-Marketista sekä Cittaarista proteiinipuddingia 200g pikareissa ja niitäkin saa syödä. Ne on ihan taivaallisen hyviä välipaloja! :) Nimeltänsä Propud ja löytyy usein sieltä missä Skyrit yms. on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla FB-ryhmässä on myös ollut puhetta noista Propudeista, vois kokeilla. Aiemmin söin ihan koko ajan välipalana proteiinipatukoita, mutta nykyään oon tottunut juomaan heraa. Eilen oli vaan helpompi tehdä rahka välipalaksi, kuin kantaa puistoon heraa, marjoja ja pähkinöitä erikseen.. Patukoita on kyl kans pari kaapissa, mut oon ollut niihin vähän kyllästynyt. Pelkkä ajatuskin Leaderin so lo carbeista yököttää, eikä nyt ole tullut tilattua edes Goodlifen patukoita fittnestukusta, ne vois maistua paremmin.

   Poista
  2. Ja ensi viikolla töissä tulee kyllä taas juotua heraa, koska se on niin paljon helpompi kuljettaa kuin rahka, ja sen pystyy hörppäämään töiden ohessa. Marjat ja pähkinät sit siihen päälle niin kauan kun kuuluvat ruokavalioon :)

   Poista
  3. Onneksi noita proteiinipatukoita on nykyään todella laaja kirjo. Tosin aikaa vie kun tutkii kaikkien ravintosisällöt ja yrittää löytää sellaiset, joissa olisi vähemmän hiilihydraatteja kuin proteiinia sekä mieluiten myös niin, että sokeriakin alle 10g/100g. FAST:illa löytyy ainakin ja ne taitaa siinä SD-oppaassakin olla mainittuna sekä Leaderilla on jotain uusia niiden so low carbien lisäksi :) Mä en nimittäin itse pysty kovin montaa purkkia syömään päivässä rahkaa. Päivä tai kaksi menee, mutta ei viikko tolkulla. Ongelma on tietty siinä sitten, että esim. töihin joutuu keksimään vielä pähkinät ja marjat kylkeen, mutta marjat saa onneksi tähän aikaan vuodesta tuoreena torilta työmatkalla. Töissä mulla on isompi pussi ostettuna cashew -pähkinöitä tai jokin pähkinäsekoitus :)

   Poista