torstai 7. heinäkuuta 2016

Katso omalla vastuulla, a.k.a. läskikuvia

Mies otti minusta toissapäivänä valokuvia superdieetin alkutilanteesta. Pakko myöntää että olin kuvista melko kauhistunut. Jos seison peilin edessä, en todellakaan näe samaa mitä valokuvat todistavat, vaan ihan ok-kuntoisen kropan. Ihan hyvä siis ottaa välillä valokuvia, joissa näkyy todellinen tilanne. Antaa kyllä hyvää motivaatiota pysyä taas dieetissä!

Otin ihan mielenkiinnon vuoksi samaan kuvaan vertailukohdaksi vuoden 2012 kesäkuun puolivälin , jolloin ensimmäinen superdieettini oli juuri loppunut ja paino melko samoissa kuin tällä hetkellä. Mielestäni olen kyllä nyt vähäsen pienempi kuin tuolloin, mutta kaipa se neljä vuotta kestänyt salilla käyminen on jotenkin vaikuttanut. Vasemmanpuoleiset kuvat ovat siis vuodelta 2012, oikeanpuoleiset kuvat toissapäivältä:


Tässä vielä muistin virkistykseksi vertailu, jonka tein tilanteesta 2012 Superdieetin alussa, ja helmikuussa 2013 jolloin taisin olla melkeinpä hoikimmillani. Onneksi en ehtinyt lihoa ihan tuohon alkukuvan painoon asti, ja tuo jälkeen-kuva toimii hyvänä muistutuksena siitä mihin pyritään. Miten mä annoinkaan painon nousta näin paljon...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti