lauantai 9. heinäkuuta 2016

Päivä ilman lapsia mutta ei ilman hyvää ruokaa

Yleensä lasten ollessa hoidossa herkuttelemme miehen kanssa kaikenlaista. Sinänsä saamme kahdenkeskistä aikaa melko harvoin, ei edes joka kuukausi, eli jos ruokavalio pysyisi muuten kuosissa niin herkuttelu on varmasti ihan sallittua. Nyt en kuitenkaan halunnut heittää vasta-alkanutta dieettiä kankkulan kaivoon, vaan pysyin päivän ruodussa. Kävin sentään aamupäivällä lenkillä ja tein kotitreenin, eli sain myös syödä ihan kunnolla. Tässä syömiseni tältä päivältä:

Puuroa aamupalaksi

Lounaaksi tonnikalasalaatti omenalla höystettynä


Välipala leffassa, eli mansikoita, pähkinöitä ja pilkottu proteiinipatukka

Päivälliseksi itse tehty kebab-annos lohkoperunoilla ja tomaattikastikkeella

Iltapalaksi makeutusaineella makeutettua marenkia. Ruokavalion mukainen valkuaismäärä on niin iso, että tuli melkein koko uunipellin kokoinen annos!

Söin marengin höysteenä chia-siemenistä, vehnäleseistä ja mehukeitosta tehtyä kastiketta, oli tosi hyvää vaikken ehtinytkään pitää marenkia uunissa niin pitkään että olisi ehtinyt kuivua kunnolla. Sisus oli nyt melko pehmeä. 

Tällä kertaa lapsivapaa on siis mennyt ilman herkkuja, kunpa saisin jatkossakin pysyttyä dieetissä näin hyvin!

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköisiä ruokia ja annoksia! :) Haluan hieman haastaa sinua pohtimaan, mikä estää sinua syömästä Superdieetin jälkeen samalla tyylillä (kuitenkin rennommin eli esim. ilman ruokien punnitsemista)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, minähän olen noudattanutkin samantyylistä ateriatyyliä siitä 2012 superdieetistä lähtien, mutta ongelmana on ollut kaikki ylimääräinen herkuttelu. Tämä uusi SD auttaa toivon mukaan pääsemään taas hyvään alkuun, pitäis vaan pitää herkuttelut kurissa tämän jälkeen...

      Poista