sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Neljäs viikko onnellisesti ohi

Superdieetin neljäs viikko on ohi, ja taas pysyin koko viikon ruokavaliossa ja sain treenit tehtyä. Tankkauspäivän jälkeen ei ollut yhtään hankala palata ruotuun, ja vaikka paino oli maanantaina kaksi kiloa enemmän kuin tankkauspäivä edeltäneenä päivänä niin viikon aikana se tippui jo 84,6 kiloon. Nyt on siis tippunut jo viisi kiloa näiden neljän viikon aikana. 

Seuraavat pari viikkoa tulevat olemaan haastavia treenauksen suhteen ja SD:n viimeinen viikko myös syömisten kanssa. Alkavalla viikolla iso-A siirtyy omalle kylälle tulevan eskarin takia (lapset ovat tähän asti olleet toisessa eskarissa vuorohoidon tarpeen vuoksi). Jatkossa eskaria täydentävä päivähoito on alle 5h päivässä, ja hieman rahaa säästääksemme A on myös koko ensi viikon lyhyitä päiviä hoidossa. Omina iltavuoropäivinäni vien siis hänet hoitoon vasta klo 13 kun työt alkavat kahdelta, ja kun aamuvuoropäivinä pääsen kahdelta töistä niin haen lapset jo kolmelta hoidosta. Siinä ei siis käydä salilla tai lenkillä ennen tai jälkeen työpäivän. Suunnitelmissa olisi tehdä kotitreeniä kun ollaan lasten kanssa kotona, mutta lenkille ei oikein voi lähteä kun mies on töissä. Ainakin parina aamuvuoropäivänä pitää siis raahautua ylös ja lenkille ennen kukonlaulua.

Ensi viikon jälkeen olen lasten kanssa viikon lomalla ennen A:n eskarin alkamista, ja lähden käymään vanhempieni luona. Siellä on tunnetusti hyvin vähän mitään omaan ruokavaliooni sopivaa syömistä, mutta pitkästä aikaa aion kantaa mukana omat eväät ja olla välittämättä isäni mussutuksesta kun peruna tai iltakahviherkut eivät kelpaa... Siellä voi sentään olla toivoa että pääsisin lenkille, ja kotitreenien luulisi onnistuvan myös. 

Viime viikolla minulla ei muuten ollut mitään hankaluuksia pysyä erossa herkuista vaikka olisin voinut lipsua monta kertaa. Töissä oli tarjolla kakkua ja karkkia, ja lauantaina kävimme appivanhempieni luona, mutta sielläkin jätin jälkkärit syömättä ja vaikken ruokia punninnutkaan niin luultavasti söin melko oikean määrän kasviksia ja lihaa. 

Kunhan selviän seuraavasta parista viikosta kunnialla, niin lopetan superdieetin pari päivää etuajassa. Lähdemme nimittäin työporukan kanssa laivalle, ja siellä en dieettaa seisovassa pöydässä. SD:n jälkeen aion joka tapauksessa jatkaa vielä kuuden viikon SD+ -valmennuksessa eli siinä välissä saakin varmaan olla tankkauspäivä tai pari...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti