perjantai 15. kesäkuuta 2012

Havaittavissa turnausväsymystä

Jotenkin on taas kovin väsynyt fiilis kaikkeen. Mikään ei tunnu huvittavan, kaikken vähiten ruokien punnitseminen. Painokin on tällä viikolla ollut jopa puolitoista kiloa enemmän kuin maanantaina, mutta koska olen pysynyt tarkalleen dieetissä niin tiedän sen johtuvan lihaksiin kertyneestä nesteestä. Viime viikkohan meni täysin ilman treenausta, ja tällä viikolla lihakset ovatkin olleet jumppaamisesta tosi kipeät. Aamulla oli tarkoitus lähteä heti aamulla sauvakävelylle kuten eilen ja toissapäivänäkin, mutta koska reidet ja takamus olivat niin kipeät että pääsit just ja just sängystä ylös niin en sitten lähtenyt. Kävely olisi tietysti saattanut vetreyttää lihaksia, mutta halusin silti lepopäivän.

Tänään on myös ollut koko ajan nälkä. Jo yöllä heräsin vatsan kurnimiseen, ja aamupalan jälkeen meni varmaan tunti ennen kuin huomasin olevani taas nälkäinen. Ja nyt on tunti lounaasta mutta tekisi mieli taas ruokaa. Tätä kiristelyä pitäisi jaksaa vielä viikko niin sitten voisin juhannuksena höllätä ja syödä rennommin ennen SD Extran alkua. Varsinaisestihan superdieetti päättyy sunnuntaina, mutta Bull suositteli että ensi viikolla pysyteltäisiin tämän viikon ohjeissa ja niin aion tehdäkin perjantaihin asti. Ensi viikoksi Bull suositteli treenin suhteen lepoa ja antoi luvan tehdä korkeintaan kaksi treeniä viikon aikana. Ne aion kyllä tehdä koska lepäilin jo viime viikon.

Superdieetin aikana minun on ollut todella helppo pysytellä ohjelmassa, sillä kiusauksia ei ole tullut vastaan montakaan. Extra onkin asia erikseen. Heti heinäkuun alussa suuntaamme nimittäin perheen kera vanhempieni  luo Itä-Suomeen, jossa viivymme koko viikon vieraillen vanhempieni lisäksi ainakin parin sisarukseni luona. Ensin juhlimme pikku-a:n synttäreitä, yksi yö ollaan varmaan mökillä, ja joku päivä olisi tarkoitus käydä miehen kanssa kaksin katselemassa Savonlinnan kesää. Kaiken kruunaa 7. heinäkuuta sisarusparveni kesken  pidettävän grillijuhlat. Tosin omalta osin alkoholin käyttö jää minimaaliseksi lasten ollessa mukana, mutta hyvää ruokaa ja kaikenlaista mässyä varmasti riittää enkä aio niistä kieltäytyä.

Kesän ja SD Extran aikana tarkoitus onkin noudattaa diettiä viikot ja suurin osa viikonlopuista, mutta haasteena on saada herkuttelu pysymään vain etukäteen päättämissäni erikoistilaisuuksissa. Herkuttelupäivien avulla toivon kuitenkin jaksavani pitää dieettiä yllä koko extran ajan ja mikä ettei sen jälkeenkin. Ei siis jäätelöä tai karkkia joka päivä, jookos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti