sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Tankkauspäivän saldo

Eilen oli tankkauspäivä, jonka tarkoituksena oli saada kroppaa heräteltyä ja aineenvaihduntaan lisää vipinää. Eilen aamulla vaaka näytti 90,9kg ja tänään 91,5kg eli ainakaan nestettä ei kertynyt kroppaan niin paljon kuin pelkäsin.

Aamupala vaikutti paperilla valtavalta, sillä siihen kuului 70g kaurahiutaleita. Dieetin alussahan niitä oli 30g ja se oli aikalailla desi. En uskonut että pystyisin koskaan syömään koko puuroannoksen jos tekisin sen tuosta 70 grammasta, joten tein tänäänkin smoothien. Onneksi tänään ateriaan ei kuulunut niin paljon maitorahkaa, mutta syömistä oli silti paljon. Huomasi kyllä että tuoreiden marjojen sijaan joukossa oli mansikkahilloa, sillä aamupala oli todella äitelän makeaa. Havainto oli todella omituinen tällaiselta sokerihiireltä... Vatsa tuli todella täyteen, mutta onneksi hiilarit myös laskeutuivat nopeasti.
Loput päivän aterioista upposivat helpommin, vaikka syötävää oli todella paljon. Esimerkiksi lounaan (johon kuului riisiä, jauhelihaa ja tomaattikastiketta) kanssa piti syödä 100g vaaleaa leipää joka oli 4 viipaletta paahtista. Jokainen ateria aiheuttikin pienehkön ähkyn, joka hävisi kuitenkin aika pian.
Iltapalaa olin odottanut eniten, sillä sain syödä 200g kevyttä vaniljajäätelöä. Se olikin herkkua mansikkahillon kanssa, nam!

Fitfarmin foorumilla monet valittelivat sitä, kuinka kamala hiilarikrapula heille tuli ja kuinka huonon olon hiilarit aiheuttivat jo päivän aikana. Minä en huomannut olossani muuta eroa normaaliin kuin että vatsa turposi hieman ja sinne kertyi myös aika paljon ilmaa. Tänään olen ollut lähes koko ajan nälkäinen, eli kaipa tankkaus on tehnyt tehtävänsä. Siihen olen tyytyväinen, että sain noudatettua tankkauspäivän valmista ohjetta lähes kirjaimellisesti. Ainoat poikkeukset olivat yksi Ikean lihapulla (mies ja iso-A söivät ja halusin maistaa ovatko niin hyviä kun on aina kehutt) ja pari lusikallista suklaakakkua miehen lautaselta. Lisäksi voitelin toisen välipalan sämpylät oivariinilla kun muuten en käyttänyt eilen lainkaan rasvaa leivän päällä.

Huomenna alkaa superdieetin 5. viikko, jonka aikana ruokavaliosta vähänee kasvisten määrä ja treenijuomasta jää tuoremehu pois. Treeniin tulee myös lisää toistoja, saa nähdä kuinka kauan siinä nyt menee kun tähänkin saakka on kulunut yli tunti... Sen tiedän jo nyt, että vaikka superdieettiä on jäljellä enää kaksi viikkoa, niin jatkan ehdottomasti myös fitfarmin järjestämällä jatkolla. Jospa saisin vaikka vielä vähän lisää kiloja katoamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti