maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kaktus kurkussa

Tällä hetkellä olo on aika kettuuntunut. Eilen kotitreenin jälkeen huomasin että kurkku alkoi tulla kipeäksi, ja kipu paheni iltaa kohden. Tänään tuntuu siltä kuin olisi kaktus kurkussa ja muutenkin on vähän vetämätön olo. Treenit jäävät siis väliin ainakin tältä päivältä ja luultavasti myös huomiselta. Eräs fitfarmin asiantuntijoista kirjoitti, että flunssainen olo voi olla merkki kehon taistelemisesta painonpudotusta vastaan. Oli syy mikä hyvänsä, niin ärsyttää tällainen olo ja toivon ettei tämä ainakaan tästä pahene.

Vaaka sen sijaan näytti tänään oikein mukavia lukemia, 91,2kg eli puolitoista kiloa vähemmän kuin viikko sitten.  Nyt sitten vain odottelen luvattua tankkauspäivän boostia aineenvaihduntaan ja rasvan palamisen kiihtymistä...
Vaikea ajatella, että olen superdieetin aikana saanut pudotettua jo yli 5kg. Peilissä se ei kyllä näy missään, mutta tiedän jotain tapahtuneen sillä housut ovat huomattavasti löysemmät kuin ennen ja olen saanut ottaa käyttöön jo aikaa sitten pieneksi jääneet pöksyt.

Välillä olen tuntenut ärtymystä siitä kun kukaan ei ole sanonut minun laihtuneen, mutta oikeasti: jos painaa 100kg niin ei kai se -5kg missään vielä näykään! Viikonloppuna menemme anoppilaan käymään, saa nähdä huomaako siellä kukaan yhtään mitään... Toivon kuitenkin, että kun kuukauden päästä lähden perheen kera lomailemaan vanhempieni luo - juhlimme siellä pikku-a:n synttäreitäkin - niin olisin jo selvästi hoikempi. Siis 4 viikkoa aikaa päästä muutamasta lisäkilosta eroon.

Lähiaikoina pitäisi tulla tieto superdieetin jatkosta, aion kyllä ehdottomasti pysyä mukana maksoi mitä maksoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti