perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tankkauspäivä tulee!

Huomenna on superdieetissä tankkauspäivä. Sen saisi toteuttaa kuinka haluaa, mutta fitfarmin tiimi suosittelee tankkaamaan hiilareilla ja välttämään rasvaa. Itse aion noudattaa dieetin puolesta tullutta ohjetta, jossa kerrotaan tarkalleen mitä saan syödä. Ruokamäärä vaikuttaa valtavalta, sillä siinä on aamupalan, iltapalan, lounaan ja päivällisen lisäksi kaksi välipalaakin yhden sijasta ja joka aterialla mätetään hiilareita napaan. Pitkästä aikaa on lupa syödä vaaleaa leipää (ostin juustosämpylöitä), ruisleipää (pakastimessa on ruispaloja), pastaa/riisiä/perunaa (päädyin riisiin), hedelmäsalaattia (rahkan kera, nam!) ja jopa jäätelöä!

Tänään ruokakaupassa oli lähellä, etten sortunut ostamaan huomiselle jotain muutakin hyvää (keksejä, karkkia, vanukasta) mutta sain kuitenkin hillittyä aika helposti ja ostin vain normaalit viikonlopun ruoat ja tankkausta varten tarvitsemani ruoka-aineet. Näin jos pystyisin etenemään jatkossakin niin olisin tyytyväinen.

Saa nähdä, minkälainen oloni on huomisiltana ja kuinka kamala hiilarikrapula tankkauspäivää seuraa. Odotan myös innolla vaa'an lukemaa sitten joskus ensi viikolla, kun hiilareiden aiheuttama nesteiden kerääntyminen häviää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti