maanantai 18. kesäkuuta 2012

Superdieetin tulokset

Superdieetti on nyt ohi, ja tänään starttasi väliviikko ennen SD Extraa. Neljä päivää aion mennä superdieetin viimeisen viikon mukaan sooloilematta, mutta perjantaista lähtien otan juhannuksen kunniaksi rennommin. Vietämme koko viikonlopun anopin hoteissa, eli senkin vuoksi voi olla vaikeaa noudattaa dieettiä tarkalleen.

Minun on pakko olla tyytyväinen superdieetin tuloksiin. Paino oli tänä aamuna 87,8kg eli tasan 9kg vähemmän kuin dieetin alussa. Vyötäröltä katosi 10cm (113cm-->103cm), lantion leveimmältä kohdalta 11cm (121cm -->110cm) ja reidestä 5,5cm (65,5cm -->60cm). Tällä kertaa mittasin myös rinnan aluksen (94cm) ja allin (30,5cm) jotta voin extran jälkeen tarkastaa onko niihin tullut muutosta...

Eilen mies otti minusta jälkeen-kuvat samassa uimapuvussa kuin dieetin alussa. Vaikka kiloja ja senttejä on kadonnut, niin valokuvissa eroa ei näy kamalan selvästi. Kyllähän, kun kuvia oikein tarkasti tuijottaa, kaventumista huomaa, mutta en kuitenkaan ihmettele vähäistä kommenttien määrää painonpudotukseen liittyen. Toivon että Extran jälkeen laihtumista olisi havaittavissa vielä paljon enemmän. Oikeastaan en usko että paino voi pudota kuuden viikon Extran aikana samaa vauhdia kuin superdieetin aikana, mutta toivon silti pääseväni ainakin lähelle 80 kiloa ellen jopa sen alle.

Vaikka superdieetti on nyt virallisesti ohi, niin minun ei edes tee mieli alkaa heti herkuttelemaan, vaan pystyn hyvillä mielin jatkamaan SD:n ruokavaliolla vielä tämän viikon. Olen myös miettinyt strategioita joilla voisin noudattaa dieettiä myös juhannusviikonlopun, mutta taidanpa kuitenkin nauttia hiilareita (ja grillimakkaraa) hyvällä ruokahalulla ja tankkailla kroppaa ennen seuraavaa puristusta :)

2 kommenttia: