keskiviikko 14. elokuuta 2013

10 päivän haaste: 2. päivä

Tänä aamuna paino oli 73,5kg, eli turvotus häviää kropasta hyvää vauhtia. Huolimatta siitä, että jalat ovat olleet kuin puupökkelöt ja tulleet päivän aikana aina vain kipeämmiksi. Kuuden tunnin istuminen työpäivän aikana ei ainakaan auttanut asiaa, en muista koska olisin viimeksi ollut näin jumissa treenin jälkeen. Huomenna olisi silti tarkoitus mennä taas salille, jospa se auttaisi...

Syömiset ovat menneet tänäänkin nappiin. Huomasin kuitenkin taas miettiväni, että jääkaapissa on monta litraa maitoa jotka menevät kohta vanhaksi ja pitäisi varmaan vääntää vaikka pannaria, mutta sitten tulin järkiini kun muistin että sehän olisin minä joka sen pannarin söisi lähes kokonaan. Lapset eivät ole innostuneet siitä vielä kertaakaan, ja miehelle riittää pikku palanen. Pitäisiköhän tehdä vaikka makaronilaatikkoa, jotta voisin laittaa maitoa siihen munamaidon muodossa?

Päivän päivällinen, eli peruna-purjo-kasvissosekeittoa seassaan broilerinjauhelihaa ja valkohomejuuston makuista ruokakermaa, nam!

Viime aikojen päivittäinen välipalani eli alennusmyynnistä ostamiani proteiinipatukoita, joiden lisäksi olen yleensä syönyt jonkun hedelmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti