torstai 1. elokuuta 2013

Vanish tahratesti vol. 2

Kirjoitin jo aiemmin tämän tekstin Buzzadorin uusimmasta kampanjasta, jossa pääsin testaamaan Vanish Oxi Action tuotteita. Tässä testijakson toinen raporttini teille blogini lukijoille.

Jokin aika sitten iso-A tahrasi toisen puseronsa grillatulla tomaatilla seuraavin tuloksin:


Laitoin paidan likoamaan veteen, jonka seassa oli Vanish Oxi Action Crystal Whitea, annoin vaikuttaa pari tuntia ja sitten pesukoneeseen, tässä lopputulos:


Tahra ei todellakaan vielä hävinnyt. Seuraavaksi testasin paitaan geeliä ja annoin vaikuttaa, mutta vaati vielä paidan kuivattamisen kirkkaassa auringonvalossa ennen kuin tahra hävisi kokonaan. Siitä minulla ei valitettavasti ole kuvaa, sillä paita on iso-A:n lempipuserona koko ajan ahkerassa käytössä tai sitten uudestaan pyykissä.

Viikko sitten pääsin myös testaamaan Vanishia farkkuihini, kun istuin tuolille tipahtaneen mustikan päälle anopin luona kyläillessämme. Mukana ei tietenkään ollut varahousuja, joten pääsin pesemään farkut vasta seuraavana päivänä. Tässä housut ennen kuin levitin niiden päälle Vanish-geeliä. Annoin vaikuttaa tunnin ajan ja laitoin pesukoneeseen, mukaan lisää geeliä. Tahra hävisi heti ensimmäisessä pesussa.

Juuri ennen Vanishin levittämistä

Pesun jälkeen

Testijakson aikana olen käyttänyt saamiani Vanishin tuotteita muutenkin kuin näissä tahroissa joista olen tänne raportoinut. Periaatteessa olen Vanishiin tyytyväinen, vaikka läheskään kaikki tahrat eivät sillä katoa. Varsinkin paprika on todella hankala poistettava, ja esimerkiksi jotkin rasvatahrat eivät ole lasten housuista lähteneet. Luotan kuitenkin jatkossakin pinkkiin tahranpoistossa, käytinhän Vanishia jo aiemminkin enkä tulevaisuudessakaan ole ajatellut jättää purkkia ostamatta kun edellinen tyhjenee.

Kampanjan aikana olen Vanish-palautteiden lisäksi saanut hyviä vinkkejä ystäviltäni myös muiden aineiden käytössä tahranpoistossa. Aiemmin en ollut tullut edes ajatelleeksi, että esimerkiksi nestemäistä Fairya voisi käyttää rasvatahrojen hävittämiseen tai että tahrat lähtevät helpommin jos likaisia vaatteita liottaa (viileässä) vedessä pari kolme päivää ennen pesukoneeseen laittamista. Keinot on monet, ja olen aina kiitollinen uusista vinkeistä joilla lasten tahraamat vaatteet saisi varmasti puhtaiksi.

Jos joku haluaa Buzzadoriksi testaamaan kaikenlaisia tuotteita, niin mukaan pääset tästä.

1 kommentti:

  1. Mustikka kuulemma katoaa piimällä eli vaate likoomaan piimään ja sitten pesuun. Ite en ole testannut, olen vain kuullut ylistyspuheita. Vielä kun joku keksisi millä voikukkatahrat lähtee värillisistä vaatteista...

    VastaaPoista