maanantai 19. elokuuta 2013

10 päivän haaste: 6 ja 7, hedelmiin hurahtanut

Eilen en ehtinyt kirjoittaa tänne päivän kuulumisia, mutta en pysynyt aivan ruodussa. Mitään övereitä en vetänyt enkä varsinaisesti herkutellutkaan, mutta ystäväni kävi perheensä kanssa kylässä ja grillasimme hampurilaisia. Söin siis hampurilaisia pihveineen, sämpylöineen ja  kaikkine lisukkeineen sekä vähäsen ranskanperunoita. Teki mieli sortua ja leipoa jälkkäriksi jotain hyvää, mutta valmistinkin vain hedelmäsalaatin. Itse asiassa söin sitä iltapalaksikin, tosin rahkan kanssa.

Eilen ja tänään söin tätä samaa iltapalaksi, eli rahkaa, soijalesitiinirakeita, makeutusainetta ja hedelmäsalaattia

Tänään olen taas rajoittanut hiilareiden määrää muutoin, paitsi päivällisellä söin salitreenin jälkeen perunamuusia ja (voi-jauhosuurukseen tehtyä) nakkikastiketta raejuuston ja kasvisten kera. Lisäksi olen syönyt aika monta oman puutarhan omenaa, jotka alkavat kypsyä hurjaa vauhtia. 

Tämän päivän päivällinen eli muusia, nakkikastiketta, raejuustoa ja kasviksia

En aio ottaa omppujen syömisestä stressiä, sillä omien omenoiden kausi on kuitenkin aika lyhyt ja onhan olemassa sanontakin että omena päivässä pitää lääkärin loitolla. On myös taatusti parempi syödä omenat omenoina eikä esimerkiksi hillona, piirakkana tai omenapaistoksena. Ja jos painon putoaminen on parista omenasta kiinni, niin sitten saa pysyä jokusen viikon tässä samassakin. Lihomaan en taatusti omenoiden syömisellä pääse, kunhan en päästä suustani alas muuta ylimääräistä omenoiden lisäksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti