lauantai 10. elokuuta 2013

Vapaapäivänä

Mies lähti tänään lasten kanssa vanhempiensa luokse yökylään. Tarkoituksena oli, että lapsille riittää tekemistä isovanhempiensa kanssa kun olen joka tapauksessa koko huomisen päivän Helsingin reissulla, ja että menevät sinne jo tänään jotta saan nukkua edes yhden yön ihan rauhassa ilman pelkoa yöherätyksistä. Kuinka tämä päivä on sitten mennyt?

Vaihtoehto 1:
 • Siivoan lattioilla lojuvat rojut ja imuroin koko talon
 • Vaihdan lakanat kaikista sängyistä
 • Pesen neljä koneellista pyykkiä, mukaan lukien lakanat, pyyhkeet ja vaippapyykkiä
 • Pesen vessan
 • Kannan puut ulkoa puuvarastoon ja kulutan tehokkaasti kaloreita puolentoista tunnin ajan
 • Syön dieetin mukaan ilman lipsumisia

Vaihtoehto 2:
 • Tavoitteena on tehdä kaikki yllämainittu, mutta löhöänkin koko päivän telkkarin ääressä ja tietokoneella istuen.
 • En välitä dieetistä tippaakaan vaan syön kaiken mitä saan käsiini (ja käyn hakemassa kaupasta lisää)

Viime aikaiset elämäntapani huomioon ottaen saattaa jopa yllättää, että vaihtoehto 1 toteutui syömisiä lukuunottamatta. Siivosin, kannoin puut, vaihdoin lakanat ja pesin pyykkiä. Ruokailuista aamupala, lounas ja välipala menivät kyllä dieetin mukaan, mutta saatuani viimein kaikki kotityöt tehtyä mopo karkasi ikäänkuin käsistä. Alkuillasta kävin hakemassa ärrältä paketin, ja samalla 'oli pakko' palkita itseni päivän ahkeroinnista hakemalla kaupasta herkkuja eli suklaata ja juustonaksuja. Kotiin päästyäni olenkin sitten löhönnyt sohvalla, katsonut elokuvaa (Green Hornet) ja herkutellut.

Minulla ei kuitenkaan ole tunnontuskia, sillä kulutin päivällä ihan mukavasti kaloreita ja olen päässyt tällä viikolla jo kahdesti salillekin. Huomenna on lisäksi tiedossa Helsingin reissu ja salitreeni Bodycampin ohjaajan kanssa.

Lopuksi saatte ihailla tämänpäiväistä siivous- ja puunkanto-lookiani:
2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun saa joskus olla yksin vaan kotona! <3 Saispa itekin välillä moista aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todellakin ihanaa, saa olla ihan rauhassa eikä tarvitse parin minuutin välein hypätä pois tietokoneelta palvelemaan lapsia tai miestä :)

   Poista