maanantai 12. elokuuta 2013

Omalla salilla

Työpaikan kellarissa olevalla "omalla" kuntosalilla...

... saa olla useimmiten aivan yksin ja räpsiä valokuvia ilman että muut näkevät.


... voi valita tietokoneelta (isoista kaiuttimista kuuluvaa) musiikkia juuri omaan makuun joko youtubesta tai nettiradion kautta ja laulaa kovaäänisesti mukana.


... voi lämmitellä rauhassa crosstrainerilla, joka tosin nitisee ja natisee välillä tosi ärsyttävästi.


... on lähestulkoon kaikki tarvittavat laitteet, tai ainakin laitteet joiden kanssa voi treenata kaikkia lihasryhmiä.



... voi kasata laitteisiin painoja oman tarpeen mukaan ja treenata supersarjoja, ilman että täytyy pelätä jonkun muun tulevan väliin säätämään.


... voi ähistä ja puuskuttaa kaikessa rauhassa raskaan sarjan aikana.


Kun työpaikalla tottuu tällaiseen työsuhde-etuun, niin ei todellakaan kiinnosta maksaa minkään suuren kuntosaliketjun jäsenyyttä. Ison salin etuna olisi tietysti se, että pääsisi myös ohjatuille tunneille, mutta toisaalta kuntosalin puolella joutuisi taistelemaan laitteista ja tinkimään omasta treenistä ainakin ruuhkaisimpina aikoina. Työpaikan salille pääsee myös helposti joko ennen tai jälkeen työpäivän, ja pukuhuoneessa on oma kaappi jossa treenitarvikkeita voi säilyttää eikä niitä tarvitse kuljettaa jatkuvasti mukana.


Kuinka moni on kateellinen?

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy töistä kanssa sali. Kooltaan pikkusen pienempi, mutta tarvittavat jutut löytyy. Harmittavaa vaan, että työpäivän jälkeen on aika täys... Aamulla on saanut treenat rauhassa! Mutta mahtava juttu toi on, selvää säästöä! Nautinnollisia treenejä!

    VastaaPoista