maanantai 20. elokuuta 2012

Puhtain hampain on helppo buzzata

Kuten olen varmasti joskus kirjoittanutkin, Buzzadorin kautta pääsee ilmaisten kampanjoiden lisäksi ajoittain myös kampanjoihin jotka eivät ole täysin ilmaisia. Tuolloin kyse on jostain sellaisesta tuotteesta, joka olisi liian kallis ilmaiseksi annettavaksi, mutta Buzzadorin kautta sellaisen voi kuitenkin hankkia kotiin huomattavasti tavallista edullisemmin.

trizone 5000 wireless smartguide plus electric toothbrush
Kuva lainattu Oral-B:n sivuilta


Hiljattain julistettiin tällainen kampanja Oral-B TriZone 500 ja 5000 -sarjan sähköhammasharjoista. TriZone 500 on ilmeisesti vähän lähempänä karvalakkimallia, mutta itse tilasin talouteemme TriZone 5000 -harjan. Harjan tekniset tiedot kertovat seuraavaa:
  • 3D-teknologian avulla harja poistaa plakkia huipputehokkaasti.
  • Sisältää SmartGuiden, jossa on ajastin, kello ja paineentunnistin.
  • Paineentunnistimen ilmaisin varmistaa, että harjaus käy tehokkaasti ja hellävaraisesti.
  • Täyteen ladatulla akulla harjausaika on yhteensä jopa 40 minuuttia.
  • Laite varoittaa, kun akun virta on loppumassa.
  • Yhteensopiva kaikkien Oral-B-harjaspäiden kanssa (lukuun ottamatta Sonicia).
  • 40 000 sykähdystä ja 8 800 pyyhkivää liikettä minuutissa.

Harjassa on viisi eri ohjelmaa: päivittäinen puhdistus, syväpuhdistus, hellävarainen, kiillottava sekä ikeniä hierova puhdistus. Kovin suuria eroja en eri tyyppien välillä ole huomannut, mitä nyt syväpuhdistus kestää päivittäisen puhdistuksen ohjelmaa kauemmin. Buzzadorin paketin mukana tuli vain TriZone-harjaspäitä, ja luulen että ainakin kiillottava ohjelma olisi paremmin edukseen kyseiseen tarkoitukseen suunnitellulla harjaspäällä.

Minun lisäkseni mies on meillä käyttänyt uutta hammasharjaa. Olemme molemmat sitä mieltä, että hampaat saa sillä todella puhtaan tuntuisiksi. Aikaisempaa sähköhammasharjaani käytin vain minä, ja siihen verrattuna Oral-B on pesutulokseltaan huomattavasti parempi.

Puhtaiden hampaiden lisäksi harjan hyviä puolia ovat hammasharjatelineessä oleva tila neljälle harjalle (jota vanhassa sähköhammasharjassani ei ollut), sekä SmartGuide joka on nyt kiinnitettynä wc:n seinään. SmartGuidessa on ensinnäkin kello, ja se näyttää myös hampaiden harjauksen keston sekä hymynaaman kun hampaita on harjannut tarpeeksi. SmartGuide myös näyttää, mikä harjausohjelma on käytössä. Lisäksi hammasharja antaa pienen merkin kun on aika siirtyä seuraavaan hammasneljännekseen, jolloin kaikkia pintoja tulee harjattua tarpeeksi kauan ja tasapuolisesti. Harjassa on myös paineentunnistus, joka ilmoittaa punaisella valolla ja harjan sykkimisen pysäyttämällä, jos harjaa painaa hampaisiin liian kovaa.

Harjan eduksi voi myös lukea TriZone harjaspään, jossa on väriä vaihtavat harjakset joista näkee milloin harjaspää tulisi vaihtaa uuteen - seikka joka unohtui vanhan sähköhammasharjani kanssa hävettävän pitkiksi aikaa.

Miinuksia TriZone 5000 saa kovasta harjausäänestä - vaikka onkin hiljaisempi kuin jokin toinen Oral-B:n sähköhammasharja -, pitkästä latausajasta (24h) sekä aivan liian lyhyestä latausjohdosta. Johto ei omassa wc:ssämme yllä mitenkään peilikaapin kyljessä olevaan pistorasiaan, vaan joudumme tuomaan harjan lataukseen keittiöön kun akku alkaa olla lopussa.

Olen testannut Oral-B TriZone 5000 -hammasharjaa nyt lähes 3 viikkoa, ja vanha hammasharja onkin luultavasti lopullisesti piilotettu kaapin perälle. Mieskin on käyttänyt TriZonea päivittäin, vaikka hän ei suostunut kertaakaan pesemään hampaitaan vanhalla harjallani (johon olisi kyllä ollut harjaspää hänellekin).

Uskoisin, että jos vain harja kestää käyttökuntoisena, niin sen avulla voi joskus tulevaisuudessa saada lapsetkin innostumaan hampaiden harjauksesta aivan eri tavalla kuin nykyisin. SmartGuideen saa nimittäin tähtiä jos harjaa hampaita tarpeeksi kauan, ja lapset voisivat hyvinkin innostua tavoittelemaan maksimimäärää eli 4 tähteä :) Paha vain, etteivät Oral-B:n lapsille tarkoitetut harjaspäät ainakaan vielä vaikuttaisi soveltuvan Trizone 5000:een, mutta ehkä tulevaisuudessa...

Jos muuten haluat itsekin mukaan Buzzadoriin ja testaamaan ilmaiseksi (tai lähes ilmaiseksi) kaikkea mahdollista kosmetiikasta aikuisten- ja lastenruokien kautta elektroniikkaan, voit tehdä sen täältä ja ilmoittaa suosittelijaksi Buzzador-nimimerkkini eli Katjushka81.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti