lauantai 25. elokuuta 2012

Viikko vielä...

Tällä hetkellä odotan jo innolla Liten alkua. Viime viikonlopun herkuttelut nostivat painoa hetkellisesti yli 82 kilon, ja minulla menikin tähän aamuun saakka ennen kuin sain vaa'an lukemaksi taas tasan 81 kiloa vaikka en dieetistä lipsunutkaan kuin (vähäsen) eilen. Mutta koska noudatan ylläpitäjien ruokavaliota, niin ei kai painon paljon pitäisikään pudota. Mieli tekisi kovasti ottaa ensi viikoksi jo käyttöön extran laihduttajien ruokavalio, mutta koska en yhtään tiedä kuinka paljon Litessä saa/täytyy syödä, niin on kai pakko noudattaa Bullin ohjetta ja pysytellä vielä ensi viikko tässä ylläpitäjien ruokavaliossa. Odotan kuitenkin siis todella paljon, että pääsisin taas syömään dieettiruokavalion mukaan :)

Kirjasin jo tänään painoni tänne muistiin, sillä tulimme aamulla lasten kanssa appivanhempieni luo - mies on mökillä mutta onneksi tänne voi tulla ilman häntäkin - enkä viitsi stressata itseäni enkä anoppia dieettiruokien kanssa kuten jo eilen kirjoitin. Voi siis olla, että aikalailla väistämätön hiilareiden syönti aiheuttanee maanantaiksi taas jonkin verran turvotusta enkä halua sen vaikuttavan painokäyrään...

Tänään söin vielä kotona normaalin aamupalan, ja täällä lounaaksi lautasellisen anopin tekemää pinaattikeittoa (veikkaan että kermaa on seassa jonkin verran) sekä vehnäsämpylän juustolla ja lauantaimakkaralla höystettynä. Vielä en tiedä yhtään mitä anopilla on suunnitteilla päivälliseksi, mutta eipä sillä niin väliä olekaan.

Kävin muuten hakemassa eilen postista Body Actionilta tilaamani paketin, joka sisälsi Fastin Burnereita, Green tea -kapseleita sekä Scitec Estro Dim -kapseleita. En ole vielä varma kuinka niiden käytön aloitan, mutta luultavasti otan maanantaina ensin käyttöön Dimit ja sitten Liten alkaessa burnerit ja green tea-kapselit. Extran foorumilla Dimin raportoitiin aiheuttavan joillakin päänsärkyä, jonka vuoksi aloitan niiden käytön hiljalleen jotta kroppa ehtisi tottua niihin ennen muiden lisäravinteiden aloittamista.

Teimme eilen miehen kanssa myös toisen ison hankinnan - tai oikeastaan kaksi - kun kävimme ostamassa huonekaluliikkeestä sekä ruokailuryhmän että jenkkisängyn. Liikkeellä oli tarjous jolla sai halvemman puoleen hintaan, ja lisäksi 40kk korotonta maksuaikaa eli meilläkin oli noihin jopa varaa. Päätimme panostaa sänkyyn kunnolla ja valitsimme Svane Zenithin 180cm levyisenä, eipä sitä kuitenkaan tarvitse kerralla maksaa... Nyt kun malttaisi vielä odottaa, että saamme uudet kalusteet joskus kuukauden päästä kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti