perjantai 31. elokuuta 2012

Uudet ihanuudet

Oi mutsi mutsin innoittamana päädyin eilen KappAhliin housuostoksille. Mukaan lähtivät tietenkin nuo Magic-farkut joita oi mutsi mutsi niin kovasti on kehunut. Kaupassa ei valitettavasti ollut koon 46 farkkuja mustana, joten ostin siniset, ja vasta kotona muistin että olisi kannattanut käydä kurkkaamassa myös XLNT-puolella josko oikeaa väriä olisi löytynyt sieltä.

Uudet farkkuni ovat aivan ihanat. Istuvat hyvin, ovat todella mukavat ja (ainakin omasta mielestäni) näyttävät päälläni hyvältä. Lahje on kapeampi kuin housuissani koskaan, mutta jostain syystä se ei haittaa lainkaan. Tekisikin mieli mennä liikkeeseen heti uudestaan ja ostaa sielä mustana koon 44 farkut tavoitehousuiksi, varsinkin kun sieltä saa vielä 10e alennuksen. Itse asiassa tuo koko 44 ei välttämättä ole edes kamalan kaukana, sillä eilen sitä sovittaessani sain kyllä napin kiinni mutta en vetoketjua, ja housut puristivatkin aika paljon. Mutta jospa mahtuisin tuohon kokoon vielä ennen Liten loppua...

Litesta puheenollen, dieettiohjeet taitavat vihdoinkin ilmestyä Fitfarmin sivuille. Sinne on nimittäin ilmestynyt linkki Liten ohjeisiin, mutta yrittäessäni päästä niitä lukemaan tulee viesti että pääsy evätty. En malta odottaa että näen mitä tuleman pitää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti