perjantai 10. elokuuta 2012

Voihan flunssa!

Viimeisimmän postauksen jälkeiset pari päivää ovat menneet kurkkukipua potiessa. Mikään kovin paha flunssa ei ole (ainakaan vielä) iskenyt, mutta sen verran vetämätön olo on ollut että olen jättänyt treenit suosiolla väliin. Onkin sinänsä ihan hyvä, että tämä sattui juuri tähän "virallisten" dieettien väliaikaan, jolloin Bull kehotti muutenkin vähentämään treenausta.

Keskiviikkoaamuna yllätyin, kun vaaka näytti alle 81kg. Ihmettelin että eikö kolmen päivän herkutteluputki muka näy missään. No, turvotus tulikin sitten jälkijunassa, kun paino näytti eilen yli 83kg. Tänään on tosin jo kilo hävinnyt siitäkin, eli kunhan vain pysyn erossa herkuista niin voisi olla mahdollista päästä takaisin sunnuntain lukemaan vielä tämän viikon aikana. Huomenna on tosin se miehen suvun sukukokous, mutta siellä en aio sortua pahemmin herkkuihin vaan syön kohtuudella sitä mitä tarjolla on.

Olen nyt pari päivää noudattanut Extran ylläpitäjien ruokavaliota ja olen huomannut olevani paljon nälkäisempi kuin itse dieetin aikana. Johtuneeko sitten tuosta kolmen päivän herkuttelusta vai suuremmasta hiilarimäärästä, mutta olen kuitenkin pysytellyt ohjeissa enkä lipsunut mihinkään ylimääräiseen.

Ihan kohta suuntaan hierojalle, ja toivon ettei flunssa pukkaa sen jälkeen pahemmaksi. Perua en kuitenkaan halua, sillä ties milloin pääsen sinne seuraavan kerran. Ja jospa tämä jo runsaan viikon vaivannut vetämätön olo häviäisi muutamassa päivässä jos iskisi kunnon flunssa, eikä jatkuisi tällaisena melkein flunssana viikkotolkulla.

Se piti muuten vielä sanoa, että ihmettelen heitä joiden mielestä herkut eivät maistu enää niin hyviltä kun on pysytellyt niistä jonkin aikaa erossa. Minun mielestäni herkut maistuvat aina hyviltä, riippumatta siitä onko niitä syönyt viikon putkeen vai pysytellyt niistä kuukausia erossa. Ehkä opin ajan myötä hillitsemään herkkuhimoani ja jättämään osan syömättä, mutta ainakin vielä minun täytyy jättää ne miehen syötäväksi sillä en todellakaan voi sanoa, että "söin kaksi palaa suklaata eikä sen jälkeen tehnytkään enää mieli"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti