keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ei koskaan enää!

Kun sanon ei koskaan enää, en suinkaan tarkoita Fitfarmin dieettejä. Tarkoitan sitä, että tämänhetkistä ruokavaliota en halua noudattaa enää koskaan. Nämä viimeiset päiväthän syön Superdieetin 3. ryhmän 6. viikon mukaan. Kyseinen ryhmä oli tarkoitettu niille, joiden painonpudotustarve on yli 20kg. Minullahan noin suurta tarvetta ei enää ole, vaan oikeastaan voisin noudattaa 1. ryhmän eli alle 10kg pudottavien ruokavaliota joka sisältää huomattavasti enemmän hiilareita. Halusin kuitenkin vetää nämä viimeiset päivät mahdollisimman tiukkaa diettiä ja ottaa irti kaikki tehot. Jatkossa en kuitenkaan halua joutua enää siihen tilanteeseen, että minulla olisi yli 20 kiloa pudotettavana!

Päätin kuitenkin lopettaa tämän tehodieetin päivää aiottua aikaisemmin, sillä lähdemmekin reissuun jo perjantai-aamuna. Vaikka yritänkin pitää syömiset edes jollain lailla kuosissa, niin automatkalla aion kyllä syödä salmiakkeja jotka on jo ostettu odottamaan. Tänään minun oli tarkoitus käydä salillakin, mutta se saa jäädä. Iso-A:han iski nimittäin flunssa, ja koska omakin kurkku on ollut eilisestä lähtien hieman arka niin en halua riskeerata sairastumista juuri ennen viikonloppua.

On kyllä ihana päästä vanhempieni luo jo perjantaina. Ja jos hyvin käy - eli kaikki ovat terveinä -, niin lauantaina lähdemme miehen kanssa juhlistamaan huomista hääpäivää ravintolaillallisen ja uusimman Bond-leffan merkeissä. Sunnuntaina onkin sitten tiedossa kummipojan synttärit ja pitkä ajomatka takaisin kotiin. Syömisistä en tosiaan aio viikonlopun aikana stressata, mutta yritän välttää pahimmat herkkuöverit.

Ensi viikolla alkaa sitten niin sanottu normaalielämä Liten ruokavaliota ja tavallista kotiruokavaliota yhdistäen. Sitä ennen on kuitenkin tiedossa painopäivitys, mittoja ja mahdollisesti myös Liten loppukuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti