perjantai 30. marraskuuta 2012

Pikkujoulutunnelmissa

Mies lähti tänään iltapäivällä lasten kanssa vanhempiensa luo, ja minä sain runsaan vuorokauden omaa aikaa. Olin jo aloittanut talon siivoamisen aikaisemmin, mutta yksin jäätyäni vein urakan loppuun, kolasin pihan lumipyryn jäljiltä ja kävin saunassa. Nyt sitten odottelen ystäviäni meille pikkujoulujen viettoon. Odotan neljää ystävääni, ja mikä siinä on että jos puhutaan että aloitetaan noin klo 17-18 niin klo 18.05 yksikään ei ole vielä saapunut? Henkilökohtaisesti yritän olla itse aina ennemminkin ajoissa kuin myöhässä, mutta toivon että porukka ehtisi pian paikalle ja pääsisimme syömään hyvää ruokaa ja juoruilemaan. 

Broileri-fetajuustopiirakka tuli juuri äsken uunista, daim-juustokakun ja suklaakakun tein jo eilen, ja ystävieni olisi lisäksi tarkoitus tuoda glögiä, sipsejä ja juustoja. Olen myös jo ehtinyt korkata yhden karpalolonkeron, pari odottaa vielä jääkaapissa. Onneksi vaaka näytti tänään 71,7kg eli voin herkutella hyvällä omatunnolla. Tässä vielä kuva minusta pikkujoulutunnelmissa...


2 kommenttia:

  1. Vau, hyvältä näyttää! Hauskoja pikkujouluja! :)

    VastaaPoista
  2. Mieheni tuossa juuri kommentoi, kun yleisesti painonpudotuksesta jaariteltiin, että "se sun kaveri (sinä) oli kyllä laihtunut kauheasti!" :)

    VastaaPoista