maanantai 7. tammikuuta 2013

Back in business!

SD13:n ensimmäinen päivä meni paremmin kuin mainiosti yhtä pientä juttua lukuunottamatta. Aamulla pääsin sauvakävelylle, pikku-a:n päiväunien aikana sain tehtyä uuden kotitreenin ja syömisetkin menivät oikein hienosti ilman mitään lipsumisia. Piti kyllä keskittyä siihen, etten ottanut pieniä makupaloja lasten iltapalahedelmistä (appelsiini tuoksui niiin hyvältä kun sitä pilkoin ja viime aikoina olen syönyt viinirypäleen jos toisenkin lapsille niitä antaessani) mutta selvisin siitäkin ansasta.

Se yksi pieni juttu tapahtui noin puolitoista tuntia päivällisen jälkeen. Huomasin nimittäin syöneeni salaatin ilman siihen kuuluneita hiilareita! Ohjeessa on tällä hetkellä riisiä, pastaa tai perunaa molemmille päivän pääaterioista, ja olinkin keittänyt makaronit valmiiksi jo etukäteen tarkoituksena lisätä ne salaatin joukkoon. Jääkaappiinhan ne unohtuivat, enkä tosiaan viitsinyt enää niin pitkän ajan jälkeen niitä syödä.

Mietinkin, että taidan nyt ensimmäisellä viikolla tehdä päivän toiseksi ateriaksi jonkinlaista riisi-tonnikala-kasviskiusausta uunissa, toiselle aterialle on jo tehty makaroni-jauheliha-sipuli-paprikamösöä vielä kolmeksi päiväksi. Salaattia ehdin kyllä syömään sitten, kun hiilarit jätetään pois ainakin toiselta aterialta - olen varma siitä ettei niitä kuulu molempiin aterioihin koko kuuden viikon ajan.

Päivä on muutenkin mennyt mainiosti. Nyt illalla on vaivannut vähän nälkä (ihmettelen suuresti heitä, jotka SD:n foorumilla valittavat etteivät saa mitenkään syötyä kaikkea), mutta hetkeäkään ei ole käynyt mielessä että söisin jotain dieettiin kuulumatonta. Vessassa olen juossut jatkuvasti, ja veikkaan että ainakin osa turvotuksesta on jo huomisaamuna hävinnyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti