perjantai 4. tammikuuta 2013

Odottavan aika on (todella) pitkä

Ihan alkuun voisin kehua, että eilen onnistuin taas olemaan herkuitta. Kävin lasten kanssa iltapäivällä sisäleikkipuistossa, ja siellä meinasin sortua ostamaan kahvilasta ihanan munkin joita olen joka kerta kuolannut, mutta enpä ostanutkaan. Illalla söin miehen pitsasta pienenpienen slaissin, mutta muuten syömiset pysyivät todella hyvin kuosissa.

Mutta nyt siihen odottamisen ärsyttävyyteen. Tänä aamuna satuin katsomaan Fitfarmin uuden superdieetin mainoksen, ja aloin miettimään että olisiko SD kuitenkin omalla kohdallani parempi kuin Lite. Joulun herkuttelujen jälkeen paino on 75,2kg eli pudotettavaa olisi kuusi kiloa normaalipainon saavuttamiseksi. Superdieettiähän mainostetaan juuri sillä että sen avulla maksimoidaan rasvanpoltto, ja onhan siinäkin oma ruokavalionsa vähemmän pudottaville. Liten InShape-ryhmän mainos ("kasvata lisää lihasta") ei kuitenkaan ole ehkä omalla kohdallani se tärkein juttu juuri nyt. Laitoinkin heti Fitfarmille sähköpostia jossa kyselin, onnistuisiko minun vielä vaihtaa maksuton valmennus Litestä SD:hen (ja senjälkeiseen SD Extraan). Vastausta ei ole vielä kuulunut, enkä millään malttaisi odottaa.

Jos vaihto ei onnistu niin osallistun sitten Liteen ja teen parhaani jotta saisin itseni sen aikana normaalipainoiseksi ja kiinteämmäksi. Jos taas onnistuu, niin Superdieetti alkaa jo ensi maanantaina ja ehdin päästä sen alkuun ennen töihin paluuta. SD ja Extrahan kestävät yhteensä kaksi viikkoa Liteä kauemmin, eli olisi myös enemmän aikaa saada tulosta. Ruokavalio tulisi varmasti olemaan SD:ssä tiukempi kuin Litessä, mutta salitreeniä vaadittaisiin vastaavasti vähemmän.

Kumman tahansa dieetin aloitankin, niin ainakin motivaatio alkaa taas olla kohdallaan! Vielä kun tulisi se vastaus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti