perjantai 25. tammikuuta 2013

Huomenna Turku Workoutiin!

Kuva täältä


Huomenna on tiedossa mielenkiintoinen päivä. Turun Logomossa järjestetään Turku Workout -tapahtuma, jonne olen menossa jopa kahden ilmaislipun voimin. Ensimmäisellä pääsen sisään messualueelle, jossa tapaan oman firmansa standilla päivystävän ystäväni. Häneltä saan lipun joka oikeuttaa myös jumppaohjauksiin. Päivän aikana aion käydä kuuntelemassa Fitfarmin luennon, kierrellä messualuetta hyviä tarjouksia etsien ja osallistua BodyJamiin, BodyBalanceen ja SH'Bamiin joita en ole kokeillut koskaan aikaisemmin. Kahvakuulailukin olisi kiinnostanut, mutta tunti oli jo täynnä.

Mietinnässä on vielä se, kuinka järjestän päivän ruokailut. Omat eväät vien tietysti mukana, mutta aikataulusta minulla ei ole aavistustakaan. En myöskään tiedä, kannattaisiko ottaa mukaan vaikka ylimääräinen banaani ja/tai proteiinipatukka, jos vaikka energia loppuu kesken ennen BodyJamia, joka on ohjelmassa viimeisenä.

Mielenkiinnolla odotan myös sitä, ilmestyykö paikalle muita superdieettiläisiä. Jos joku siihen osallistuva tämän vielä huomaa, niin tulkaa ihmeessä Fitfarmin pisteelle heti luennon jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Oli niin mukava tavata sua tänään :)Huiman työn oot tehnyt, ei voi kuin ihailla. Mä olen omassa blogissani hiljaa tästä projektista, sillä koen etten halua selitellä kaikille kavereilleni sitä mihin olen ryhtynyt ja ennen kaikkea miksi... Älä siis ihmettele jos sinne eksyt, että miksen puhu SD:stä sanaakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tavata sinutkin, vaikka tapaaminen jäi harmittavan lyhyeksi. Minäkään en ole tätä blogia monelle kaverille mainostanut. Muutama tietää mutta ei tämä todellakaan ole mikään kaikille tutuille julkaistu juttu :)

   Poista
 2. Heippa :)
  Sulle olis tunnustus mun blogissa:
  http://backtobeingwhoiwas.blogspot.fi/p/blogihaasteet.html

  VastaaPoista