lauantai 5. tammikuuta 2013

HETI (maanantaina) eikä 14. päivä!

Fitfarmilta tuli viimeinkin vastaus. Sain vaihtaa Liten Superdieettiin, eli mulla alkaa dieettaminen heti maanantaina! Ette uskokaan kuinka innoissani mä olen juuri nyt!

Olemme nyt kyläilemässä anoppilassa, ja täällä on esim. joulusuklaita joka puolella. En aio niistä kieltäytyä ja muutama on jo nassuun mennytkin - en siis vain voi (enkä edes halua voida) itselleni mitään. Maanantaista lähtien on kuitenkin varmasti täysi motivaatio päällä, ja aion todellakin noudattaa dieettiä pilkulleen ja myös tehdä ensimmäisen viikon ajan kotitreeniä. Toinen viikko menee pelkällä aamuaerobisella sillä omien pitkien työpäivieni ja miehen iltavuorojen vuoksi lihaskunnon tekeminen on hankalaa, mutta kolmannella viikolla olisi toiveena jo päästä salille sillä mies voi hakea lapset hoidosta äidin jäädessä töihin ja salille treenaamaan.

SD:n ruokavaliossa ei sinänsä ole mitään uutta, paitsi että koska tällä kertaa olen alle 10kg pudottavien ryhmässä niin alkuun sekä lounas että päivällinen sisältävät hiilareita. Tuntui myös omituiselta, että ennen treeniä otettavan latausjuoman (en vielä tiedä ostanko suositeltua ja aivan järkyttävän makuista Fastin Workout Shockia vai en) lisäksi pitäisi syödä banaania kuten myös treenin jälkeen... Treenijuomaan kelpaavaa glutamiinia minulla onkin kaapissa, samoin palautusjuomaa. Myöskään rasvanpolttajien suhteen en ole tehnyt päätöstä. Viime vuoden SD:n ja Extran aikana en käyttänyt mitään ylimääräistä lisäravinteita, Liten aikana taas käytin kaikkia suositeltuja mutten tiedä oliko niistä apua vai ei. Rahaahan niihin menisi ihan jäätävästi, ja siksi vaaka saattaa (tai ainakin sen pitäisi) kallistua sen puoleen että en niitä osta. Tämä kuukausi menee kuitenkin vielä tiukalla budjetilla, sillä ensimmäisen (puolen kuun) palkan saan vasta kuun viimeinen päivä ja tili on jo nyt lähes tyhjä...

Maanantai-aamuna onkin aika ottaa viralliset Superdieetin aloitusmitat ja punnitus (jotka voivat olla aika kamalia) sekä valokuvat joihin voi muutosta myös verrata. Jutalta oli uutuutena tullut SD:n sivulle tsemppivideo, jossa hän painotti sitä että tuloksia tulee taatusti jos ei lähde itse säätämään vaan noudattaa ohjeita pilkuntarkasti. Itse aion niin tehdä, ja jos sinä lukijani olet juuri SD:tä (tai Liteä) aloittamassa niin suosittelen samaa sinullekin. Älä syö mitään ylimääräistä, ja syö aivan kaikki mitä ohjeissa käsketään. Jos olet vuosikausia syönyt miten sattuu, niin elimistösi ja aineenvaihduntasi on varmasti sekaisin ja vaatii säännöllistä ja tarpeeksi runsasta syömistä ja laadukasta ruokavaliota päästäkseen taas kuntoon. Jos ruokamäärä tuntuu aluksi liian suurelta, älä huoli. Elimistö tottuu siihen kyllä, ja viikkojen edetessä ruoan määrää vähennetään joka tapauksessa.

Tsemppiä siis sekä minulle että sinulle joka olet omaa dieettiäsi aloittamassa. Itse lupaan, että saavutan tavoitepainoni viimeistään SD Extran aikana ellen jopa Superdieetin loppuun mennessä!

8 kommenttia:

 1. Mites sitten kun kaikki diettaamiset on dieetattu ja olet päässyt tavotepainoosi? Mites tuon suklaan kanssa sitten...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä varmaan onkin haastetta, ja yritän jatkuvasti päästä tästä suklaaholismista eroon. Uskon kuitenkin että suklaan syöntiä pystyy rajoittamaan jos sitä ei kotiin osta. Joulusuklaat ym. onkin sit erikseen, mutta kai sitä kerran vuodessa saa herkutella vähän enemmänkin...

   Poista
 2. alkaako muuten SD-extra heti perään tuon SD:n jälkeen, minä taas kauhulla katsoin kuinka vähän tossa SD:ssä on syötävää ja kuitenkin pitää jaksaa treenata mutta kokeilemalla sen sitten huomaa miten oma kroppa reagoi :) mua jännittää ihan kun oottas lapsena joulupukkia ;) Tsemiä meille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen extraa on viikon väli. On muuten ollut jännä huomata, kuinka jokaisen valmennuksen alussa osa valittaa (foorumilla) että syötävää on liian vähän ja on pakko syödä ylimääräistä että jaksaa. Osa taas valittaa kun syömistä on liikaa eikä millään pysty syömään kaikkea. Ja sit ihmetellään kun dieetti ei tehoa eikä sitä ole edes noudattanut. Jos se pelottaa että jaksaako treenata, niin jossain välissä kannattaa ottaa kokeiluun latausjuoma sillä se antaa kyllä tehoja treeniin. Itse kyllä jaksoin treenata SD:n ja extran kotitreenit ilmankin, mutta kannattaa katsoa miten on omalla kohdalla :)

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä, aion noudattaa ruokavaliota grammalleen :) mites muuten kun lähdit jonnekin , otitko omat "eväät" mukaan ? Huomennakin meillä lääkäriä jne..ja ei olla kotona lounasaikaan ...entäs kylässä ? eikun vaan kieltäytyy kohteliaasti kahvipöydän antimista ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on omat eväät mukana jos jonnekin mennään. Yleensä jos tiedän että ollaan kyläpaikassa ruoka-aikaan niin teen sinne salaatin mukaan. Proteiinipatukka on myös hyvä vaihtoehto.

   Poista
 4. Moikka!
  Oon lukenut tätä sun blogia joskus aiemminkin ja nyt taas eksyin tänne. Siis VAU mikä muutos!
  Mä kans tässä karistelen viimeisiä raskaus- ja muita kiloja ja juurikin perustin blogin motivoimaan ja paikaksi purkaa dieettijuttuja. Tervetuloa visiitille! Sun blogia aion varmasti seurata jatkossakin. Houkutteli kans toi Superdieetti,mutta taidan mennä gfg:n ja liten ruokavalioilla kuitenkin eteenpäin. Olishan siä se foorumi ja sais esittää kysymyksiä jne... Fitfarm on kyllä huippu!
  Tsemppiä superdieettiin!
  -tiu http://liricotiu.blogspot.fi

  VastaaPoista