sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Toka viikko ja eka viikko

Superdieettiä on nyt takana kaksi viikkoa ja työelämää yksi, molemmat menivät mukavasti. Kesken viikon tuli kuitenkin ilmi, että pomo oli vahingossa laittanut perehdytykseni ajan (eli kaksi ensimmäistä viikkoa) työvuoroiksi klo 8-16. Minähän tulen tekemään 6 tunnin työpäiviä, ja menee kuulemma palkanmaksun kanssa ongelmalliseksi jos perehdytyksen työpäivät ovatkin 8-tuntisia. Sinänsä ihan iloinen uutinen, jonka ansiosta pääsin perjantaina ensimmäistä kertaa työpaikan salillekin testaamaan EFBW2 (eli extra fat burning workout)-treeniä. Lisäksi minulla on nyt jemmassa 5 liikaa tehtyä tuntia jotka saan joskus lähiaikoina vapaaksi.

SD13:n toisen viikon alkua kuvasi parhaiten sana NÄLKÄ. Onneksi se alkoi jo viikon puolessa välissä hellittää, ja nyt on ollut taas ihan normaali olo. Uskoisin nälän kyllä taas ensi viikolla palaavan, sillä toiselta aterialta jätetään hiilarit (eli riisi/pasta/peruna) pois. Aerobisia treenejä sain tehtyä kolme, lihaskuntoa yhden kotitreenin ja yhden salitreenin. Tänään oli tarkoitus tehdä vielä kotitreeni ja aerobinen, mutta flunssaan sairastuneen pikku-a:n ja oman nuhaisen olon vuoksi en niitä tehnyt. Harkitsen vielä, että kävisinkö kuitenkin tekemässä lumityöt. Pistin jopa miehen tekemään lumityöt.

Jossain vaiheessa ehdin jo hehkuttamaan huippualhaisella vaa'an lukemalla, mutta tänään ja eilen vaaka on näyttänyt enemmän perjantain treenin aiheuttaman lihasjumin vuoksi. Lihakset ovat vieläkin tosi kipeät, vessaan kun menee niin täytyy istua äärimmäisen varovasti koska wc-pöntön istuinrengas sattuu takareisiin. En kuitenkaan stressaa vaa'an lukemasta, sillä mieluummin treenaan lihakset täyteen nestettä jos pystyn sillä ehkäisemään lihasten katoamista dieetin vuoksi. Pääasia, että paino on edes yleisesti ottaen laskusuunnassa.

Jos pääsen huomenna töihin niin menen tekemään EFBW2-treenin uudestaan, mutta saattaa olla että joudun jäämään lasten kanssa kotiin. Mies on nimittäin ollut kotona jo 3 päivää iso-A:n flunssan vuoksi, enkä halua vaatia häntä olemaan kotona myös pikku-a:n takia. Ensi viikolla - vaikka sen ajaksi minulle olisi vielä luvassa perehdytystä - on sinänsäkin "helppo" olla kotona, sillä viime viikolla ehdimme käymään läpi suurimman osan asioista ja tulevalle viikolle olisi luvassa vain hienosäätöä. Pikku-a:lla ei kyllä ole ollut edes kuumetta, vain paha nuha ja yskä. Pikku-a nukkui tänään normaalista poiketen puolentoista tunnin aamupäiväunet ja tunnin valveillaolon jälkeen kahden tunnin iltapäiväunet, eli saatan päästä jopa töihinkin jos a on saanut nukuttua flunssaansa pois ja olisi huomenna jo kunnossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti