tiistai 22. tammikuuta 2013

Kuka haluaa kuvia?

Olen ajoittain miettinyt, että blogini voisi olla hauskempi jos siinä olisi enemmän kuvia. Monta kertaa olen ollut aikeissa ottaa kuvia esimerkiksi syömistäni annoksista, mutta koska muistan siirtää kuvia kamerasta koneelle harvoin niin niiden julkaisemisen aikaan ne olisivat jo auttamattomasti vanhentuneita. Tilanteeseen on toivon mukaan tulossa pian muutos, sillä saanen joskus lähiaikoina uuden työpuhelimen joka on (tietenkin) moderni älypuhelin. Tavoitteena olisi, että saisin räpsittyä sillä valokuvia ja siirrettyä ne bloggeriin nykyistä helpommin ja suhteellisen nopealla viiveellä.

Ketä kiinnostaa vai kiinnostaako ketään?

6 kommenttia:

 1. kiinnostaa todellakin!:)

  - Vakkarilukija

  VastaaPoista
 2. Liityin just vasta lukijaks, eli en oo vielä ehtiny seurailemaan blogia. Mutta yleisesti ottaen tykkään kyllä kuvista blogeissa, ne piristää aina vähän tekstejä :)

  VastaaPoista
 3. Ruokapuoli niin tekstinä kuin kuvinakin kiinnostaa eli harjoittele vaan! Puhelimesta on helppo lähettää kuvat vaikka sähköpostiin, josta ne on taas helppo tallentaa koneelle ja ladata Bloggeriin eli ei tartte niin usein latailla niitä koneellekaan jos ei jouda/jaksa :) Laatu tietysti on ihan toinen juttu, mutta jospa sisältö korvais (kuvan)laadun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen vähän ajatellut. Olen nytkin välillä räpsinyt ruokakuvia, mutta kun en ole saanut siirrettyä niitä kameralta koneelle niin en sitten ole jaksanut niitä julkaista enää viikon tai parin päästä.

   Poista
 4. Ehdottomasti kuvia. Ne on laihdutusblogin suola.

  VastaaPoista