torstai 10. tammikuuta 2013

Odotettavissa uneton yö?

Eilen joku Facebook-kavereistani linkitti uutisen, että eräs Turkulainen parturikampaamo järjestää tapahtuman jossa tehdään hiusten käsittelyjä maksutta tämän viikon perjantain iltakuudesta lauantain aamukuuteen. Ainut ehto on, että kampaajalle on annettava vapaat kädet. Minulle oli sattumoisin varattu juuri huomiseksi kampaaja klo 18.30 mutta vain hiusten leikkuuseen sillä värjäykseen ei yksinkertaisesti olisi varaa. Mietiskelin kovin että uskaltaisinko perua ajan ja kokeilla jos pääsisin tuonne ilmaiseen käsittelyyn. Kavereiden kannustuksen ansiosta - yllytyshullu kun olen - päätin perua ajan ja odotan nyt innolla huomista iltaa. 

Mies pääsee ikävä kyllä töistä vasta puoli kuudelta, joten taidan viedä lapset työpaikalle tuohon aikaan jolloin voidaan vaihtaa autoja "lennossa". Siten ehdin kampaamolle luultavasti juuri kuudeksi katsomaan, kuinka jono kampaamolle kulkee korttelin ympäri... Ajattelin kuitenkin yrittää, ja otan mukaan jonkun hyvän kirjan, ipodin ja iltapalarahkan Frozzypackissa jottei odottelu olisi ihan niin puuduttavaa jos päädyn sinne jäämään. Ehkä joku energiajuomakin on tarpeen, jotta jaksan ajaa kotiin jos vaikka joudun odottamaan parturin tuoliin pääsyä esimerkiksi jonnekin aamuyölle...

Odotan kuitenkin huomisiltaa enemmän kuin innolla ja toivon pääseväni tempaukseen mukaan. Mikäpä olisi mukavampaa kuin aivan uusi tyyli. Jotain sellaista, jota ei itse osaisi eikä uskaltaisi edes pyytää. Muuttumisleikkiä siis odotellessa ;)

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa ja tsemppiä koitokseen :D Itse oon ollut hiusmallina joten sillee tuo "tulee mitä tulee" on tuttua :) mutta jonottaminen kampaamoon ei :D

  VastaaPoista
 2. No nyt pitää pitkästä aikaa kommentoida:

  millaiset hiukset tuli?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tiedä vielä, se tapahtuma on tänä iltana. Onneksi sain yhden kaverin seuraksi jonottamaan, saa nähdä joudutaanko olemaan siellä koko yö ja kumpi pääsee ensiksi tuoliin :)

   Poista