perjantai 7. syyskuuta 2012

Auts!

Kävin eilen aamulla salilla tekemässä Liten kakkostreenin, joka keskittyi jalkoihin ja rintalihaksiin, vatsoja unohtamatta. Jos tiistain yläkroppatreeni oli vähän hakemista, niin eilen ei todellakaan ollut! Treeni oli niin tehokas, että nyt ovat jalat kipeät joka puolelta: peppu, etu- ja takareidet ja pohkeet huutavat kaikki hoosiannaa kun esimerkiksi istuudun tai kyykistyn. Onneksi pääsin aamulla sauvakävelylle, mutta kun olin sen jälkeen istunut puoli tuntia tietokoneella aamupalan kera niin en meinannut päästä tuolista ylös lainkaan. Saa nähdä, pääsenkö huomenna edes sängystä ylös... Eilen illalla yritin kyllä venytellä mahdollisimman huolellisesti, mutta eipä venyttelykään kaikkeen tepsi varsinkaan kun ei ole salitreeniä tehnyt aikoihin.

Seuraavan kerran pääsen salille varmaan vasta joskus ensi tai seuraavalla viikolla, sillä avainkortti ei yhäkään toiminut, eikä se täti joka minut eilenkin päästi sisälle taida olla siellä enää iltaisin. Miehen työvuorojen vuoksi pääsisin salille ensi viikolla vasta reippaasti kuuden jälkeen, eli taidan tyytyä kotitreeniin.

Ruokailut ovat taas asettuneet uomiinsa, eikä koko viikkona ole tehnyt mieli herkkuja. Ostin jopa kaupasta uusia mausteita antamaan ruokiin lisää makuja, olen tähän saakka ollut todella huono maustaja ja syönyt ruokani pääasiassa pelkän suolan kera. Nyt kaapista löytyy kuitenkin valkosipulijauhetta sekä SantaMarian Chicken&Steak- ja Chili Explosion -mausteseokset joiden avulla pääsee jo pitkälle. Periaatteessahan ruoanlaitossa käytettävien mausteiden tulisi olla suolattomia, jotta päivittäisen suolan määrää pystyy tarkemmin seuraamaan, mutta ei noista nyt niin paljon ylimääräistä suolaa voi tulla.

Pikku-a on muuten lyhentänyt ärsyttävästi päiväuniensa kestoa, kuuluu huhuilevan huoneessaan vaikka on nukkunut vasta tunnin... Tämä äiti tartteis vähän enemmän aikaa istua tietokoneella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti