tiistai 4. syyskuuta 2012

Kuntosali korkattu

Kävin tänä aamuna testaamassa kuntosalin. Koska en ollut varma mistä salille mennään sisälle (sijaitsee kyläkoulun yhteydessä) menin rohkeasti kysymään neuvoa koulun henkilökunnalta. Onneksi, sillä saamani avainkortti ei toiminut mutta kiva täti päästi minut silti sisään :) Pitänee käydä palvelutoimistossa vaihtamassa se avain - toivon mukaan - toimivaan.

Sali oli ihan ok ja onneksi siellä ei ollut muita, joten sain tutustua paikkoihin kaikessa rauhassa ja testata ohjelmaa. Ensimmäinen kerta meni vähän oikeita painoja ja tekniikkaa hakiessa, mutta käsivarret ovat kyllä kipeät kun treenistä on kulunut vasta pari tuntia. Tänään oli siis ohjelmassa yläkropan treeniä, parin päivän päästä on sitten alakropan vuoro.

Salilla oli yllättävän hyvin laitteita, mutta ainoat tangot painoivat jo itsessään ihan älyttömästi. Esim. hauiskääntö olisi pitänyt tehdä tangolla, mutta jaksoin tehdä vain 4 kappaletta ja oli pakko vaihtaa taljaan. Lisäksi treenin loppuun kuuluva aerobinen oli tehtävä kuntopyörällä kun muuta ei ollut, ja polkeminen oli pakko lopettaa 15 minuutin jälkeen (20-30min olisi pitänyt jaksaa) kun takapuoli ei enää millään kestänyt istumista... Treeniä vaatii siis sekin, mutta enköhän mä jo ensi kerralla muista nostaa vaikka ahteriani välillä istuimesta ylös, jotta saisin vaaditun ajan täyteen...

Vaaka muuten näytti tänään 81,9kg eli turvotusta on jo kilo hävinnyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti