sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tankkauspäivä ja flunssaa

Heräsin eilen taas tosi flunssaiseen oloon. Kurkku on kipeä ja olo ihan vetämätön, mutta ei taaskaan kuumetta, tietysti. Onneksi mies oli kotona ja sain otettua päivän aikaan paritkin lepohetket sängyn pohjalla. Liikuntaa ei tietysti tullut harrastettua, ja siitä kiitoksena vaaka näytti tänään 77,4kg eli alaspäin mentiin tälläkin viikolla.

Tänään onkin vuorossa taas tankkauspäivä, jonka aloitin kahdella (!) lautasellisella kaurapuuroa. 70g puurohiutaleita on nimittäin niin paljon, ettei yhdelle lautaselle mahdukaan... Sain kyllä syötyä annoksen ihan mukavasti, kun ei ollut raejuustoa täyttämässä vatsaa. Puuron lisukkeena oli siis vain mehukeittoa ja pieni määrä (sokeroitua) mansikkahilloa. Muutenkin yritän noudattaa tämän päivän ajan Fitfarmin tankkausohjetta, mutta jos lähden lasten serkkutytön synttäreille niin siellä tosiaan vähän löysäilen. En kuitenkaan ole vielä varma sinne menemisestä, riippuu siitä miten olo kehittyy aamupäivän aikana. Kurkku on yhä kipeä, mutta muuten olo on aika normaali. Muuten lähtisin mukaan ehdottomasti, mutta juhlissa on mukana myös synttärisankarin äidille vasta kuukausi sitten syntynyt vauveli, eli ehdoin tahdoin en viitsi mennä vauvaa tartuttamaan. 

Olisihan se toisaalta hauska nähdä miehenkin sukulaisia taas pitkästä aikaa, mutta toisaalta olisi ihanaa saada olla muutama tunti kotona omassa rauhassa, sohvan pohjalla pötkötellen. Ja tankkauskin menisi kotona tarkemmin ohjeen mukaan... Hmm, en osaa päättää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti