maanantai 3. syyskuuta 2012

Nyt se alkoi!

Loppuviikon herkutteluputki oli tänään todella helppo lopettaa. Eilen näytti vielä pahalta, sillä minusta tuntui siltä että on koko ajan nälkä. Paitsi päivällisen jälkeen, sillä herkuttelimme tortilloilla joista tulikin melkein ähky. Lisäksi vielä illalla suklaalevy puoliksi miehen kanssa, niin nukkumaan sai mennä todella täydellä vatsalla. Aamulla tuntui kuitenkin siltä että aivot ovat taas naksahtaneet dieetti-asentoon, ja kaikki herkkujen himo on kadonnut.

Aamupalaksi testasin puuroa, johon sekoitin joukkoon mehukeiton, marjat, soijalesitiinirakeet ja raejuuston. Lautasellinen oli valtava, mutta yllättävän maukas. Uskonkin että saan aamupuuron syötyä jatkossakin, vaikka smoothieta onkin vähän ikävä... Pitänee joku aamu testata että valmistaisin puuron itselleni yhtä aikaa lasten aamupuuron kanssa. Pikku-a osaakin lusikoida oman puuronsa aivan itse, mutta iso-A:ta olen joutunut syöttämään sillä tyttö ei millään halua syödä sitä itse. Jospa äidin esimerkki auttaisi? Toisaalta olen nauttinut siitä, että kun tytöt ovat oman puuronsa syöneet, saan istahtaa oman aamupalani kanssa tietokoneen ääreen lukemaan blogeja ja Fitfarmin sivujen keskustelupalstaa...

Miehellä on tällä viikolla iltavuoroa, ja minun olisikin tarkoitus lähteä huomisaamuna testaamaan naapurikylän kunnallinen kuntosali. Omaltakin kylältä sali löytyisi, mutta se on auki vain arki-iltaisin eli siellä käyminen olisi aika mahdotonta. Naapurikylässä (vajaan 10 kilometrin päässä) sen sijaan salille pääsee klo 06-22 avainkortilla, jonka sain tänään kunnan palvelutoimistosta mukaani 20e panttia ja syyskauden 25 euron maksua vastaan. En kyllä odota saavani tuohon hintaan mitään kovin kummallista, mutta jos salilta löytyy painoja, penkki jalkaprässi ja taljoja - ja miltä salilta sellaisia ei löytyisi - niin saan treenin tehtyä. Nyt vain odottelen, että treenien ohjevideot julkaistaisiin Fitfarmin sivuilla, jotta saan varmistettua joidenkin liikkeiden tekniikan.

Toinen uusi juttu Litessä kuntosalitreenin lisäksi ovat lisäravinteet. Otin jo viime viikolla käyttööni Scitec Estro Dim -kapselit, ja tänään sekä Green tea- että Burner-kapselit. En tiedä johtuuko noista burnereista, mutta minulla on lähes koko päivän ollut sellainen olo että poskiani hehkuttaa kovin ja jano vaivaa normaalia enemmän. Liekö burnerit sitten antaneet saman tien vauhtia aineenvaihduntaan? Dimeistä en vielä osaa sanoa että kuinka paljon ne vaikuttavat ja mihin. Mielialat heittelevät ihan samalla tavoin kuin ennenkin - pikku-a:n heräämiset klo 5.30 ja niistä aiheutuva väsymys eivät todellakaan auta - , eikä selluliitin palamisestakaan pysty vielä sanomaan yhtään mitään.

P.S. Päivitin nyt tänne tämän aamun painoni, joka oli julmat 82,9kg. Harkitsin ensin että jätän sen kirjaamatta ja merkkaan painon vasta viikon päästä sillä kropassa on varmasti turvotusta herkuttelujen jälkeen, mutta katsotaan nyt kumminkin kuinka isolla rytinällä paino näin ensimmäisellä viikolla tippuu...

4 kommenttia:

  1. Täällä toinen liteläinen, Googlen kautta tänne eksyin. Kiva lukea muiden blogeja tästä projektista. :) Tsemppiä haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Rehellisesti vaan kaikki painot ylös, paino se on sekin vaikka korkeampi onkin, herkkutteluistahan sen johtuu, näkee heti seuraukset. :) Nopsaa tuleealas. :)

    VastaaPoista
  3. Hei, kuulisin mieluusti kokemuksia estro dim- kapseleista, ovatko mielestäsi toimineet ja tuliko mitään "sivuvaikutuksia" :)

    VastaaPoista
  4. Hei, kuulisin mieluusti kokemuksia estro dim- kapseleista, ovatko mielestäsi toimineet ja tuliko mitään "sivuvaikutuksia" :)

    VastaaPoista