keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pitänee testata kotitreeni...

Kävin kunnan palvelutoimistossa kysymässä, miksi saamani avainkortti ei toimi kuntosalilla. No, koululla jossa sali sijaitsee, on hiljattain tehty remontti. Sen yhteydessä jostain on ilmeisesti katkennut jokin kaapeli jota kautta oven lukitusjärjestelmään menee tieto uusien avainten aktivoinneista --> uudet avainkortit eivät toimi ennen kuin vika on korjattu. Joku asentaja/sähkäri on ilmeisesti menossa sinne vielä tällä viikolla, mutta ei ole lainkaan varmaa saavatko vian korjattua ja koska.

Haluan silti testata myös kakkostreenin, eli aion mennä huomenna salille ja pyytää jotakin kivaa opettajaa päästämään minut taas sisään. Viikonloppuna on kai kuitenkin testattava Liten kotitreeniä, jotta saan tälle viikolle vaaditut kolme lihaskuntoharjoitusta. Kotitreeni on kuitenkin kuulemma aika tehokas, eli eiköhän sekin auta lihasten aktivoinnissa :)

Ja paino oli muuten tänään 81,4kg, eli alaspäin mennään koko ajan. Saa nähdä alittuuko dieetti-urani kaikkien aikojen alin lukema eli 91kg 81kg maanantaihin mennessä...

2 kommenttia:

  1. Meinaat varmaan 81, ei 91 ;D Ja ainakin superdieetin kotitreeni on ihan mieletön, joten eiköhän tuokin. :)

    VastaaPoista
  2. Liten kotitreeni on SD:nkin treeniä tehokkaampi, todella hyvin tuntui :)

    VastaaPoista