maanantai 7. toukokuuta 2012

1. päivä

Eilen mies otti minusta ennen-kuvat edestä, takaa ja sivulta, päälläni oli vain uimapuku. Pakko myöntää että aika karulta näytti, mutta toivon ettei enää kauaa.

Superdieetin aloitusmitat ovat 96,8kg, vyötärö järkyttävät 113cm, lantio 121cm ja reisi 65,5cm. Saa nähdä tuleeko noihin minkälaista muutosta tässä kuuden viikon aikana.

Aamupala on nyt syöty, laitoin kaikki ainekset blenderissä sekaisin ja hörpin isosta lasista, sanoisin että syömistä oli yhteensä varmaan lähemmäs litra! Pirtelö oli ihan huippuhyvää! Ensin tuntui ettei se paljon täyttänyt, mutta nyt kun tuota on vielä hieman lasin pohjalla niin alkaa olla todella täysi olo.

Superdieettiin kuuluu tietysti myös liikuntaa, ja aamuaerobista suositellaan eniten, tietysti tyhjällä vatsalla. Minulla se on aivan mahdottomuus sillä pikku-a heräsi jo ennen kuutta ja mieskin lähti aikaisin töihin, mutta josko ehtisin käydä lenkillä tai polkea crosstraineria iltapäivällä kun mies tulee kotiin. Lihaskuntrotreeniä en varmasti ehdi tänään tehdä, mutta jospa huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti