perjantai 11. toukokuuta 2012

5. päivän kuulumiset

Olen jumissa.
Varsinkin yläkroppa huutaa hoosiannaa sekä kyljistä että rintalihaksista ja myös lapaluiden välistä. Tätä se teettää kun treenasi jo toisena päivänä peräkkäin pikku-a:n nukkuessa päiväunia. Lisäksi tein illalla myös 45 minuutin aerobisen treenin crosstrainerilla miehen vahtiessa lapsia. Onneksi huomenna saa viettää liikunnasta ansaitun lepopäivän :) Ja onneksi pääsen ensi viikon torstaina hierojalle vaikka pyhäpäivä onkin.
Huomenna dieettiin tulee pieni haaste, sillä menen lasten kanssa erään ystäväni lapsen synttäreille. Jostain syystä en kuitenkaan stressaa lainkaan että sorrunko syömään herkkuja, sillä tiedän että EN VARMASTI sorru. Otan itselleni välipalan sinne mukaan ja se saa riittää.

Sunnuntaistakin voisi tulla haastava päivä kun saan jäädä ypöyksin kotiin lähes koko päiväksi miehen lähtiessä lasten kanssa vanhempiensa luo äitienpäivän viettoon, mutta tiedän että se menee hyvin. Tavallisesti olen käyttänyt tuollaiset yksinolopäivät mässäilemällä kaikkea mahdollista, mutta nyt ei tee lainkaan edes mieli. Kaipa tässä on osaltaan mukanaan dieetin tuomaa uutuudenviehätystä kun on vasta ensimmäinen viikko menossa, saa nähdä jaksanko yhtä hyvällä tsempillä koko kuusi viikkoa. Hassua sinänsä, sillä monet ovat dieetin foorumilla kirjoittaneet että alku on haastavin herkkujen välttelyssä, mutta minulle tämä on ollut äärimmäisen helppoa. Toivon että jatkuu samaan malliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti