maanantai 21. toukokuuta 2012

11 kiperää kysymystä

Piiri pieni pyörii -blogin Suski haastoi minut vastaamaan 11 esittämäänsä kysymykseen. Haasteen ideana on vastata kysymyksiin, keksiä sitten 11 omaa kysymystä ja pommittaa niillä muita bloggareita. Tässä minun vastaukseni.


1. Mikä on bravuurisi keittiössä?
Perunamuusi, joka sisältää todella kypsäksi keitetyt perunat sekä paljon voita ja suolaa ja tietysti maitoa. Ensin survimella muusiksi ja sitten sähkövatkaimella niin hienoksi vaahdoksi kuin mahdollista. Nam :)


2. Järvi- vai merimaisemat?
Olen kasvanut järvi-suomessa ja viettänyt vauvasta asti kesäisiä viikonloppuja mökillä järven rannalla, eli ehdottomasti järvimaisemat. Exän kanssa oli joskus vuosia sitten jopa kiistaa siitä, minne joskus tulevaisuudessa rakentamamme kesämökki tulisi, sillä hän oli ehdottomasti meri-ihmisiä. Nykyään näen kyllä merimaisemaa enemmän, sillä miehen isällä on mökki saaressa, ja appivanhempien mökki on noin 300km lähempänä kuin vanhempieni.


3. Mikä on elämän tarkoitus?
Kasvattaa lapset järkeviksi aikuisiksi ja huolehtia siinä samassa omasta avioliitosta. Vanhana olisi ihanaa jos ei tarvitsisi katua mitään.


4. Mitä söisit viimeisellä ateriallasi?
Viimeisellä aterialla söisin luultavasti jonkun tosi ihanan pihvin ranskalaisilla, alkuruoaksi valkosipulietanoita ja jälkiruoaksi juusto- tai suklaakakkua - tai molempia...


5. Mitä asiaa rakastat puolisossasi eniten?
Kärsivällisyyttä. Itse olen niin tulinen luonne, että miehen rauhallisuus tasapainottaa montaa asiaa.


6. Kummalle puolelle näkkäriä voi levitetään?
Sileälle. Ei muuta sanottavaa :)


7. Mikä on parasta, mitä rahalla ei saa?
Oman lapsen rakkaus, halaukset ja pusut ♥ 


8. Mikä on parasta, mitä rahalla saa? 
Rahalla saisi niin paljon kaikkea ihanaa että on vaikea sanoa mikä voisi olla parasta. Jos rahaa olisi oikein paljon, niin rakennuttaisin varmasti unelmieni kodin enkä säästelisi missään vaan hankkisin kunnon passiivienergiatalon, jossa olisi oma wc jokaiseen makuuhuoneeseen (ja ainakin yksi ylimääräinen) ja paljon tilaa lapsille ja itsellekin. Samaan syssyyn hankkisin myös ko. taloon säännöllisen kotisiivouksen ;)


9. Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?
Siitä että olen saanut synnytettyä kaksi aivan ihanaa ja mahtavaa ja upeaa lasta ♥  


10. Mikä on lempijuomasi?
Vesi. Sitä tulee litkittyä monta litraa päivässä, ja valitsen usein veden vaikkapa herkkujen tai ravintolaruoan kanssa juotavaksi ennemmin kuin limun tms.


11. Mitä olet viimeksi kadehtinut?
Vaikea sanoa. Ehkä jotain tuttavaani, jonka lapsi on oppinut asioita nopeammin kuin pikku-a. Toisaalta ei haittaa, vaikka pikku-a kehittyy omaa tahtiaan, mutta uusista saavutuksista on niin ihana iloita että toivoisin a:nkin pian nousevan pystyyn, lähtevän kävelemään, alkavan puhua tai saavan edes sen ensimmäisen hampaan...


Sitten kysymykset, jotka lähetän eteenpäin:


1. Jos saisit matkustaa minne tahansa, minne menisit?
2. Minne et matkustaisi mistään hinnasta?
3. Mikä on paras huone kotonasi?
4. Jos sinun pitäisi jättää ruokavaliostasi pois joko liha (sekä nauta, possu, kana ja kala) tai hiilarit niin kumpi se olisi?
5. Paras tv-ohjelma?
6. Mitä nimeä et missään tapauksessa antaisi lapsellesi? Kerro tytön ja pojan nimi...
7. Mikä on omistamistasi kodinkoneista mieluisin?
8. Ja minkä kodinkoneen haluaisit hankkia?
9. Kaupunki vai maaseutu?
10. Kahvi vai tee? 
11. Mitä tekisit, jos saisit kuulla että maailma tuhoutuu (aivan varmasti) viikon kuluttua?


Haastan vastaajiksi seuraavat: Hanna-MariNENNAEMILIA, Laura, Nollavaimo, Anne ja Mallamoija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti