sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Olisipa tänään virallinen punnituspäivä...

Vaaka näytti aamulla 92,5kg ja toivoin että tänään olisi se virallinen punnituspäivä, jolloin saisi kirjata tuloksen tickeriin. Ei kuitenkaan ole, joten toivon että vaaka näyttäisi huomenna edes alle viime viikkoisen. Alaspäin kuitenkin mennään yhä ja olen siitä todella iloinen.

Superdieetti on nyt puolessa välissä. Jotkut ottavat itsestään valokuvia myös projektin välillä ja tekevät mittauksia, minä käyn ainoastaan vaa'alla ja vasta dieetin lopussa otan esiin mittanauhani ja pyydän miestä kuvaamaan minut uimapuvussa. Eilen sain kuitenkin vetää jalkaani housut, jotka eivät ole minulle sopineet ainakaan kolmeen vuoteen jolloin aloin odottaa iso-A:ta, jos ihan sitä ennenkään. Odotankin että milloin saan alkaa kaivelemaan vaatehuoneessa olevaa pienten vaatteiden kassia, jota olen kantanut mukanani vuodesta toiseen toivoen joskus mahtuvani niihin vaatteisiin...

Eilen kävin ystävieni kanssa ravintolassa syömässä, meitä oli 7 äiti-ihmistä jotka pääsivät kerrankin ulos ilman lapsia. Tai no, yhdellä oli mukanaan runsaan kuukauden ikäinen pikkuprinsessa joka nukkui lähes koko ajan. Kyseinen äiti ei todellakaan näyttänyt siltä että olisi vastikään synnyttänyt, niin hoikassa kunnossa hän oli - olisipa itselläkin pitkät ja hoikat geenit ja itsekuria pitää syöminen hallinnassa raskausaikana.

Anyway, ravintolassa päädyin tilaamaan paistettua lohta ja kasviksia. Annokseen olisi kuulunut myös kastike ja ranskanperunat, mutta ne pyysin jättämään pois. Tokihan lohi ja kasvikset oli selvästikin paistettu voissa, mutta siitä en välittänyt kunhan pysyin muuten dieetin puitteissa. Hieman kateellisena ihailin ystävieni vuohenjuustobroileri- ja muita annoksia, mutta onneksi omakin ateriani oli todella herkullinen. Ihan eri laatua kuin itse kotona kokkaamani lohi.

Kukaan ystävistäni ei tilannut jälkiruokaa, mutta ruokailun jälkeen päädyimme aurinkoisen jäätelökioskin eteen istuskelemaan. Minun ei tehnyt edes mieli jäätelöä, mutta nuuhkaisin kuitenkin ystäväni annosta pidellessäni tötteröä hetken hänen puolestaan ja nautin ihanasta tuoksusta :)
Saisinpa pidettyä samanlaisen asenteen myös superdieetin jälkeen, sen että minun ei ole pakko herkutella vaikka muut niin tekevät.

Superdieetin neljännellä viikolla ruokavalio pysyy samana kuin tälläkin, mutta viikonloppuna on luvassa tankkauspäivä. Sen saisi toteuttaa aivan kuten haluaa - kunhan välttelisi rasvaa ja söisi runsaasti hiilareita, mieheni ei siis saa toivomaansa pitsapäivää -, mutta meille on tehty myös ohje päivän aterioille jos joku haluaa tankata varmasti oikein. Itse aion noudattaa ruokalistaa, joka sisältää todellakin paljon hiilareita. Jo aamupalalla pitäisi saada mahdutettua vatsaan 70g kaurahiutaleita eli yli 2 dl, ja sen päälle vielä mehukeittoa, marjoja ja rahkaa. Lisäksi päivään sisältyy ylimääräinen ateria, joka on hedelmäsalaatti. Muuten aterioilla saa syödä lihaa, kasviksia, leipää ja riisiä/kasviksia/perunaa. Iltapalaa odotan ehkä eniten, sillä silloin saan herkutella vaniljajäätelöllä, nam!

Tankkaukseen on kuitenkin aikaa vielä viikko. Siihen saakka edetään samalla motivaatiolla kuin tähänkin asti, ja sen jälkeen dieettiä onkin jäljellä enää pari viikkoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti