lauantai 12. toukokuuta 2012

Etukäteispettymys

Eihän se vielä varmaa ole, mutta pelkään että hartaasti odottamani Yksin Kotona -äitienpäivä jää vain haaveeksi. Iso-A:n flunssa tuntui nimittäin olevaan päivän edetessä vain pahenemaan päin, ja lämpökin nousi jo lähelle 38:aa. Jos hän ei siis jollain ihmeen kaupalla ole aamulla terve, niin eihän A millään voi mamman luo lähteä tartuttamaan pieniä serkkujaan eikä tietysti aikuisiakaan. Näillä näkymin sinne on siis lähdössä mies ja pikku-a, sillä miehen on vietävä äidilleen ostamansa uusi tietokone jota on tämän päivän laittanut kuntoon.

Minun on siis luultavasti turha toivoa kävelylenkistä omassa rauhassa, kotijumpasta ja tv:n tai kirjan ääressä löhöämisestä. Herkutteluahan ei tällä kertaa ohjelmassa olisi kuten tavallisesti, mutta olisin kipeästi tarvinnut edes yhden (vajaan) lepopäivän ilman kumpaakaan lapsista vaatimassa huomiota. Itsekästäkö? Varmasti, mutta kun viettää lasten kanssa kaiken ajan jatkuvasti, niin tauko tekisi hyvää... Koko iltapäivän ja illan olen ollut äärimmäisen pettynyt ja olo on ollut lähes itkuinen, mutta toivon että aamulla jaksaisin silti nauttia äitienpäivästä vaikka en yksin saisi ollakaan.

Paino oli muuten aamulla tasan 95kg, en vielä päivitä sitä tuonne tickeriin vaan odotan mikä maanantain lukema on, mutta dieetti selvästi toimii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti