perjantai 4. toukokuuta 2012

3 päivää...

Superdieetin alkuun on (tämä mukaanluettuna) enää kolme päivää ja jännitys alkaa kasvaa. Eilen sain vihdoinkin ensimmäisen viikon ruokavalion ja se on juuri sitä mitä odotin: proteiinia, proteiinia, proteiinia, jonkin verran hyviä hiilareita, muita hiilareita ei lainkaan ja rasvaa todella minimaalisesti, vain joko hieman cashew-pähkinöitä, oliiviöljyä tai soijalesitiinirakeita joka päivä. Saa nähdä mitä tulevina viikkoina saa/täytyy syödä.
Dieettiin näyttää kuuluvan myös treenauksen yhteydessä nautittavia latausjuomaa, treenijuomaa ja palautusjuomaa, joihin saa uppoamaan mukavan määrän rahaa. Mietin vain että uskallanko niitä juoda kun vielä imetän. Noita palautus- ym. juomia ehkä vielä saatankin uskaltaa juoda, mutta rasvanpolttajiin en kyllä taida koskea.

Lisäksi dieettiin kuuluu kiinteästi liikunta. Aerobista pitäisi olla 4 päivänä, ja lihastreeniä 4 päivänä viikossa (ja luonnollisesti niitä voi tehdä samoinakin päivinä). Aerobinen ehkä jopa onnistuu jos mies on lasten kanssa jotta pääsen lenkille, mutta kuinkahan käy lihastreenin sillä salikortti umpeutuu juuri ja veikkaan että päälläni aletaan heti kiipeilemään jos alan tekemään vatsalihaksia tms. No, ensi viikollahan sen näkee.

Viikonlopun aikana en aio vielä syömisiäni rajoittaa muuten kuin välttämällä ihan yletöntä mässäämistä, mutta jonkinlainen herkuttelupäivä taatusti pidetään. Tällä viikolla on tullut kyllä herkuteltua aika paljon, sillä olimme käymässä vanhempieni luona jossa oli tarjolla munkkeja vapun kunniaksi, jäätelöä, unelmatorttua yms... Ja tottakai yli 6 tunnin ajomatkojen aikana piti olla salmiakkeja pitämässä väsymystä loitolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti