torstai 24. toukokuuta 2012

Viikonloppua odotellessa

Superdieetissä on kolmas viikko jo yli puolen välin, ja tahti on tällä viikolla ollut entistä tiukempi. Treeniin tuli joka sarjaan lisää toistoja ja lisäksi yksi uusi kierros, minkä vuoksi aiemmin noin puoli tuntia kestänyt treeni kestää nyt tunnin. Vielä kun tekee päälle lyhyet venyttelyt, niin alkaa olla haastetta saada jumppa mahdutettua pikku-a:n päiväunien ajaksi. Tietysti jos a nukkuu vain minimaaliset aamupäiväunet, niin iltapäivällä unta riittää jopa pari kolmekin tuntia, mutta ei välttämättä...
Olen nyt ottanut treeniin mukaan L-glutamiinin sekä latausjuomaksi hieman ennen treeniä, sekä treenijuomaksi tuoremehu-vesi -annokseen. Ja palautusjuomana on Fitfarmin suosittelema Whey+. Punnerrukset olen tällä viikolla joutunut tekemään seinää vasten, sillä olkapää alkoi yhtäkkiä vihoitella. Ensimmäiset pari viikkoa sain tehtyä punnerrukset lattialla, mutta nyt ei onnistu kun niitä pitäisi vielä tehdä puolet entistä enemmän.

Tällä viikolla painonpudotus on hidastunut. Maanantaina paino oli 93,6kg, ja sama vielä tänäänkin. Taitaa olla nyt nesteet poistettu elimistöstä, ja tästä lähtien kaikki mikä häviää on toivon mukaan rasvaa. Ensi viikolle saattaa olla luvassa tankkauspäivä, jonka pitäisi tuoda taas vauhtia aineenvaihduntaan. Vähän harmittaa ettei se tankkauspäivä ole jo tällä viikolla, sillä olen lauantaina menossa ystävieni kanssa ravintolaan syömään. Aion kuitenkin pysyä dieetissä parhaani mukaan, suunnitelmissa on tilata grillattua lohta kasviksien kera ja ilman minkäänlaista kastiketta. On tosi ihanaa nähdä pitkästä aikaa isommalla kaveriporukalla ja ilman lapsia, jotka saavat jäädä kotiin isiensä kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti