sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Jännitys vaan kasvaa

Miksi minua jännittää superdieetin alku näin paljon?
Johtunee siitä, ettei minulla ole minkäänlaista kokemusta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Parhaimmillani olen kiloklubissa syönyt 40/30/30 mallin mukaan, eli hiilareita on ollut se 40% päivän ruoka-aineista. Superdieetti on siitä siis tosi kaukana kun hiilareita on todella vähän.

Imetyskin jännittää, toivon ettei maito ala ihan heti ehtymään. Pikku-a:n lupaavasti alkanut hapanmaitotuotteiden maistelukin koki nimittäin takapakkia kun hänelle tuli ihan kamala vaippaihottuma. Se on lähes samanlainen kuin isosiskollaan silloin kun alettiin antamaan hänelle korvikkeen sijaan tavallista maitoa. Nyt ei tavallista maitoa laitettu kuin eilen puoli desiä aamupuuroon, mutta ilmeisesti sekin oli liikaa tai sitten piimähörppyjen, turkkilaisen jogurtin, raejuuston ja tuon pienen maitomäärän yhdistelmä oli pienelle suolistolle (ja pepulle) vielä liikaa. No, pari päivää ollaan antamatta a:lle maitotuotteita ja aloitetaan taas sitten vähitellen...

Mutta huomenna siis aloitan dieetin, ihanaa :)
(ja jos joku kysyy että jos se on niin ihanaa niin miksi en ole aloittanut jo aiemmin, niin en ole raaskinut vaan olen halunnut syödä hiilareita vielä nämä pari päivää)

1 kommentti:

  1. Täällä kanssa yksi superdieettiläinen :) juuri tein ison annoksen jauhliha-tumma riisi-varhaiskaali-herne-kesäkurpitsa pataa! Tsemppiä! Innolla odottelen sun päivityksiä asian tiimoilta :)

    VastaaPoista