maanantai 22. lokakuuta 2012

Ristiäiset rennoissa merkeissä

Eilen vietettiin lasten serkkutytön ristiäisiä. Pysyin dieetissä aamupalan, lounaan ja välipalaksi söin proteiinipatukan ennen juhlia, jotten sortuisi herkuttelemaan ihan liikaa. Olenkin oikein tyytyväinen siihen, kuinka sain hillittyä itseni. Maistoin toki yhden cocktail-piirakan munavoin kera, palat sekä kinkulla että lohella täytettyä voileipäkakkua, minipalan täytekakkua, yhden piparin ja myöhemmin viipaleen maustekakusta, mutta olisin voinut syödä paljon enemmänkin. Kaikkea olisi tehnyt mieli santsata, ja maistamatta jäi useampi keksilaji, kuivakakku ja pullapitko. Juhlien jälkeen sallin itselleni vielä annoksen spagettia ja jauhelihakastiketta, mutta iltapalan söin taas dieetin mukaan vaikka anoppi olisikin antanut voileipäkakkua mukaan.

Tänään vaaka oli oikein armollinen ja näytti lukemaa 74,3kg eli vähemmän kuin eilen! Pieni tankkaus ei siis aiheuttanut edes turvotusta, mistä olen oikein iloinen. Bullhan on itse asiassa luvannutkin, että jos matalahiilihydraattinen dieetti kestää kauan niin tankkauspäivän voi pitää joka viikko. En nyt tiedä, mitä teen dieetistä jäljellä olevina kolmena viikonloppuna, mutta en usko tankkaavani ihan joka viikko ainakaan pitkän kaavan mukaan. Isänpäivänä menemme luultavimmin anoppilaan, ja noudatan ehkä eilisen kaavaa syömällä saman päivällisen kuin muutkin, mutta muita viikonloppuja täytynee miettiä. Riippuu tietysti siitäkin, kuinka paino laskee (jos laskee).

Olen muuten viime päivinä huomannut päässäni pyörivän taas huolestuttavia ajatuksia dieetissä pysymisestä ja herkuttelusta, mutta yritän saada kirjoitettu niistä huomenna. Nyt on aika suunnistaa yöpuulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti