maanantai 15. lokakuuta 2012

Tankkausturvotusta

Vaaka näytti tänään 77,8kg eli kilon enemmän kuin viikko sitten. Syynä lienee osittain lauantain tankkauspäivä jonka aiheuttama turvotus ei vielä eilisen aikana hävinnyt, osittain tulossa olevat menkat. Viime viikon lopulla paino oli vielä lähemmäs 76 kiloa ja mietinkin että merkkaanko edes tämän aamun painoa tänne, mutta laitoin sitten kuitenkin.

Lauantaina veimme miehen kanssa lapset anoppilaan yökylään ja palasimme itse kotiin nauttimaan lapsivapaasta viikonlopusta ja tankkauspäivästä. Alkupäivä meni aikalailla tankkausohjeen mukaan. Aamupalaksi puuroa ja välipalaksi patonkia. Kotimatkalla pysähdyimme erään leipomon myymälään ja ostimme vehnäsämpylöitä (ja jälkkäriksi pullapitko), joilla sitten herkuttelimme lounasaikaan samalla kun katsoimme digiboksilta leffaa. Päivällisen kävimmekin syömässä ravintolassa, ja se nyt ei ollut todellakaan tankkausohjeen mukainen. Alkuruoaksi etanoita, pääruoaksi härän sisäfileetä ja jälkiruoaksi creme bruléta, nam ja nam! Illalla tuli vielä syötyä loppupuolisko päivällä aloittamastamme pullapitkosta.

Olen tankkauspäivään sinänsä tyytyväinen, sillä missään vaiheessa en taaskaan syönyt itseäni ähkyyn. Eilen oli todella helppo palata taas dieettiin, mutta tänään on ollut vaikeampaa. Paahdoin äsken iso-A:lle välipalaksi leipää, ja minun oli käytettävä kaikki tahdonvoimani etten olisi sortunut tekemään paahtoleipää itsellenikin. Nälkäkin vaivaa, vaikka lounaasta on vasta puolitoista tuntia. Odottelen nyt vain, että pari kolme tuntia kuluisi nopeasti ja saisin miehen töistä kotiin, niin voisin suunnata itse salille.

Kävin muuten tänään vaihtamassa naapurikylän salikortin oman kylän korttiin. Se onnistui onneksi helposti, onhan naapurikylän sali yhä suljettu eikä syksyn maksua oltu edes vielä laskutettu. Palvelupisteen täti kertoi vielä sellaisen ilouutisen, että häneltä saa käydä hakemassa (vieressä sijaitsevan) salin avaimen arkisin jo aamuyhdeksältä, eli saatan siis päästä treenaamaan myös miehen iltavuoroviikkoina. Alunperinhän on ollut tieto, että salin aukioloaikojen (ma-pe ja su klo 17-20) lisäksi salin avaimen saa kirjastosta, mutta sekin aukeaa usein vasta kahdelta tai aikaisintaan kymmeneltä. Tällä viikolla yritän päästä salille vähintään kolmesti, ihanaa jos saisi vähitellen kroppaan muotoa salitreenin avulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti